Del Tió més lleig a l'escut més maco: a Vilanova i la Geltrú ho tenim tot

Escut Talent per escollir el millor escut municipal dels Països Catalans


Juntament amb Alcover, Vilanova i la Geltrú és finalista del campionat al millor escut dels Països Catalans


Si fa un any Vilanova i la Geltrú era la guanyadora del Tió més lleig de Catalunya; ara la ciutat que allotja una Pasifae amb diògenes, un prohom indianu promotor dels Drets Humans, bassals d'aigua amb bandera blava i un Drac amb bótox als llavis, arriba a la final del campionat al millor escut.


Vilanova i la Geltrú (capital de la Vegueria del Penedès) i Alcover (més avall de Valls) s'han qualificat per a la final del campionat de municipis dels Països Catalans centrada en l'adaptació d'escuts d'armes. A les semifinals, l'escut-logotip de Vilanova i la Geltrú va superar el Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell) amb un 54,9% dels vots en una participació de 3.811 persones. D'altra banda, Alcover va vèncer Martorelles (Vallès Oriental) amb un suport del 55,9% en la votació del passat dilluns.
Aquest matí els organitzadors han anunciat que avui dijous 18 de gener, a les 11'00h (a.m. València D.F.) començarà la gran final entre aquests dos municipis

Vilanova i la Geltrú i Alcover, finalistes del campionat al millor escut dels Països Catalans

Aquesta competició, iniciativa promoguda pel dissenyador Jordi Calvís i la professora Anna Pasqual, busca seleccionar el millor logotip municipal com a adaptació del tradicional escut d'armes. Les votacions, realitzades a través de la xarxa social X (antes Twitter), han reunit 256 escuts dels Països Catalans. La proposta va començar el 24 de desembre passat amb 64 grups, cadascun amb quatre escuts, dels quals els dos més votats de cada grup avançaven per emparellar-se en un sorteig organitzat pels seus impulsors.




Promoció de l'Escut Talent des de l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú

Si ja en el seu moment Olga Arnau (alcaldessa de Vilanova i la Geltrú) va demanar el vot per la candidatura vilanovina del Tió més lleig de Catalunya, l'actual alcalde de la ciutat, Juan Luis Ruiz, també ha demanat el vot, a través de X, per Vilanova i la Geltrú, en aquest campionat pel millor escut dels Països Catalans.



A més a més també ha aprofitat per convidar als alcaldes de Martorelles, Alcover, i el Palau d'Anglesola a gaudir de les Comparses del Carnaval de Vilanova i la Geltrú des del balcó de l'ajuntament el proper 11 de febrer de 2024.

Hauria de convidar també a Anna Pasqual i Jordi Calvís, promotors d'aquest concurs?





Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris