El conseller d'Interior es nega a publicar el sexe dels detinguts entre el 2017 i el 2022 per delictes d'agressió sexual


Aquesta informació s'havia sol·licitat a través del Parlament, però ha topat amb la negativa del responsable dels Mossos perquè considera que no és rellevant vinculada al fet delictiu


Segons publicava fa uns mesos un diari conservador- liberal (conservador en lo social i liberal en lo econòmic), el conseller d'Interior es va negar a publicar el sexe dels detinguts entre el 2017 i el 2022 per delictes d'agressió sexual, entre els quals destaquen les violacions.


Un dels partits del Parlament va sol·licitar obtenir aquesta informació, però el conseller sosté que difondre aquesta informació no és rellevant perquè no està vinculada al fet delictiu. Això no obstant, quan desglossem el nombre de detinguts per sexe i delicte sexual comès, observem que la immensa majoria són persones amb penis i que la detenció de depredadors sexuals s'ha disparat un 64,73% a Catalunya en els últims anys.


En aquest sentit, més del 90% de la població penitenciària a Catalunya són homes. Per tant, si se'ls expulsés, quedarien completament buides les presons catalanes i reduiríem el seu cost social.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris