Ad Code

Responsive Advertisement

Olga Arnau demana el vot per la candidatura vilanovina del Tió més lleig de Catalunya

 

Si el Tió de l'Alba Cruells és el guanyador, l'associació de comerciants del centre en farà la versió gegant.


Olga Arnau dóna suport al tió vilanoví de l'Alba Cruells perquè sigui considerat el tió més lleig de Catalunya
Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, amb una rèplica en miniatura del que podria ser el tió més lleig de Catalunya.Tal i com explicàvem ahir a «Un tió vilanoví entre els 8 més lletjos de Catalunya», el tuitaire @elpolyklin va iniciar enguany el concurs per trobar el Tió més lleig de Catalunya, d'on l'aberració de l'Alba Cruells n'ha resultat finalista.

La següent tanda de classificació continua avui amb votació popular a través de les xarxes socials, tal i com explica en Pol al seu perfil de Twitter. I tal ha sigut la rebuda que la mateixa Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, ha fet un vídeo animant a tota la ciutat a votar pel Tió Cruells.

A més a més, l'associació de comerciants Viu Comerç, que cada any omplen el centre de tions, s'ha compromès a fer-ne la rèplica en mida gegant en el cas de ser escollit aquest el tió més lleig de Catalunya.


Com votar el tió de l'Alba Cruells?

Avui 27 de desembre, a partir de les 11'00h a.m. l'impulsor del concurs donarà les instruccions per poder fer les votacions.Pareu atenció!Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris