Can Papiol passa a ser la residencia consistorial del nou alcalde

Juan Luis Ruiz ha pres possessió de la que serà la seva nova casa durant els propers 4 anys, i ha saludat a tot el servei.

Ahir va ser un dia històric al Museu Romàntic Can Papiol, ja que el nou alcalde va entomar les regnes del municipi amb passió i determinació. Amb una cerimònia d'inauguració espectacular i un discurs inspirador, Juan Luis Ruiz va establir la seva visió per Vilanova i la Geltrú.

El dia va començar amb una multitud entusiasta de ciutadans, polítics i directius de Valoriza reunits a l'entrada de Can Papiol per donar la benvinguda al nou líder consistorial. Amb el jurament del 'Vot del Poble' pronunciat solemnement, l'alcalde va assumir oficialment la responsabilitat de guiar la ciutat cap a un futur millor.

Un cop a l'interior de Can Papiol, Juan Luis Ruiz es va dirigir a la biblioteca, el despatx batllal, per començar a treballar immediatament. Amb un equip dedicat de consellers i funcionaris de confiança, es va reunir per abordar les qüestions clau que requereixen una acció immediata:
1. Pintar el museu romàntic de blanc, per assimilar-lo a la Casa Blanca.
2. Canviar el nomenclator de mitja Vilanova passant a ser rondes la majoria de carrers.
3. Passar-li la pàgina a l'escultura de la plaça de la vila.
4. Posar recte el campanar de st.Antoni
5. Eliminar les llunes de Vilanova com a pasta típica de la ciutat.

En acabar, Juan Luis Ruiz va dedicar temps a saludar i expressar el seu agraïment al servei i personal que treballa en aquesta emblemàtica residència de la batllòria. En un gest de reconeixement i apreci, el president va destacat la importància vital dels funcionaris i els va encoratjar a continuar amb el seu compromís de servei públic.

"Sembla bo el nou amo" va declarar el mosso de quadra.

Des de l'equip de seguretat fins al personal de cuina, passant pels empleats encarregats del manteniment, la neteja i l'administració, el batlle va reconèixer la importància del treball en equip i va ressaltar la contribució de cada membre del personal de  Can Papiol en el bon funcionament de les operacions diàries.

Durant les breus converses amb els treballadors, el president va escoltar les seves preocupacions i els va animar a continuar treballant amb professionalitat i dedicació. Va destacar que "cada membre del personal té un paper essencial en el funcionament eficaç de Can Papiol" i que "el vostre treball és fonamental per donar-me suport i fer anar bé Vilanova i la Geltrú".

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris