«No vull eliminar els carrils bici, el que vull és eliminar els ciclistes» declara el nou alcalde de Vilanova

Amb molta cura per no fer-lo enfadar al primer dia, l'equip d'alcaldia li recorda que és alcalde i no feudal, que estem al segle XXI, i que la pena de mort ja està abolida.




Després de demanar un cafè amb llet i 2 sobres de sacarina a la secretària, el nou alcalde Juan Luis Ruiz ahir va agafar un paper i un bolígraf per recordar les coses que havia de fer durant el dia:

  1. ordenar revertir la ronda ibèrica, de dalt a baix;
  2. trucar al compi-yogui de Valoriza, que no es veien des d'aquell sopar al Marejol amb 200 convidats, la mateixa setmana de les eleccions;
  3. reunió amb els subordinats de les empreses municipals per marcar territori;
  4. sol·licitar (verb ambigu) reunir-se amb els agents econòmics i socials de la ciutat (concepte també ambigu), amb el seu antecessor Joan Ignasi Elena, i amb la consellera d'Educació.


En acabar, va tocar la campaneta del seu escriptori i es va sorprendre en veure que no apareixia cap bufó per fer-lo riure. De manera que en breu s'obrirà una oferta laboral a l'ajuntament per cobrir una plaça de nova creació, el bufó municipal. La seva tasca consistirà principalment en divertir-lo quan estigui avorrit, i amenitzar els plens municipals.


Ja després d'esmorzar, cap a dos quarts d'una del migdia, i havent vist el reportatge de Canal Blau, va creure que no podia començar el seu mandat amb només 4 trucades, i que s'havia de fer quelcom més gros, més sonat... Alguna cosa que recordés la ciutadania pels segles dels segles.


Extermini de ciclistes

És per aquest motiu que, amb la seva ment brillant, va decidir donar compliment a la gran promesa que l'ha dut a l'alcaldia, la reversió total de la ronda ibèrica. Això ho farà sense treure el carril bici per evitar les sancions de la Unió Europea i dels Fons Next Generation.

De manera que en aquesta equació lo únic que li sobren són els ciclistes, perquè sense ells els cotxes podrien fer ús del carril bici.

Així doncs, per decret d'alcaldia, des d'avui i fins el dia 26 de juny, el dia del 48 aniversari de l'alcalde Juan Luis I, els cotxes tindran via lliure per eliminar tants ciclistes com puguin.


Per la seva banda, l'equip d'alcaldia, amb por per no fer-lo enfadar el primer dia, amb molta cura li ha explicat que és un alcalde, no un feudal ni un líder suprem, que estem a l'any 2023, i que la pena de mort ja fa alguna dècada que està abolida en aquest país.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris