Els millors selfies de la manifestació pel tancament de VENCA

Esquerra Republicana de Catalunya en la manifestació pel tancament de VENCA a Vilanova i la Geltrú

Quin partit polític vilanoví ha aprofitat l’anunci de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) d’extinció de la totalitat de contractes a VENCA per poder fer-se una mica d'autobombo?

Després de veure selfies dels regidors del ple en una manifestació pel tancament d'una empresa local, hem decidit fer aquest rànquing per valorar els millors.

5. La CUP

La manera de fer política d'aquesta formació ens té desorientats: des de l'anunci de tancament de l'empresa ens estan donant la tabarra cada dia; i el dia de la manifestació pengen tweets i stories de les treballadores de VENCA!

No s'han fet cap auto-foto! Així no aniran enlloc...

Malauradament en aquesta classificació els hem de deixar en la última posició.
4. Transformem VNG

Les fotos d'aquest grup polític tenen el toc de la informalitat, del estic aquí però m'han fet la foto per casualitat, mentre dialoguem amb els participants de la manifestació.

Però la deixem al lloc n. 4 perquè en comptes de fer-ne un post, ho han deixat en una simple storie. Demà ja no se n'enrecordarà dingú...


Transformem Vilanova en la manifestació pel tancament de VENCA3. El Partir dels Socialistes també dóna «suport als i les treballadores de Venca pel tancament de l’empresa»

Foto de grup, de rigor, per deixar constància de que s'hi ha estat. Sense més: cap escrit ni les accions que proposen. Es queda en la tercera posició.


El PSC de Vilanova en la manifestació pel tancament de VENCA


I des del perfil de l'alcalde, una foto de postureig davant d'un micròfon de TV3:2. Esquerra Republicana de Vilanova i la Geltrú

En un rànquing d'auto-fotos no hi pot faltar l'Adrià Guevara, el polític vilanoví que desborda joventut i alegria; i que ens acosta el seu dia a dia a través dels seus selfies.

És igual si es troba en una festa de la seva nau de joventut o en un enterro: Ell treu el mòbil, ens mostra la seva bonica dentadura, i cap a l'instagram!


Esquerra Republicana de Vilanova en la manifestació pel tancament de VENCA


La idea d'aquest post ha sigut en veure la seva fotografia, però hi ha qui l'ha superat!1. Iniciativa per Catalunya

La fotografia d'autobombo de la Iolanda no podia faltar... li comencem a agafar el gust i tot. Mateixa tècnica fotogràfica que els socialistes, postures iguals... però es nota que han treballat les arts escèniques prèviament davant del mirall.

Fan cara tristota. I a més a més, com a bon selfie, no surt ningú de VENCA; ja que els deixen en segon terme difuminats. És per aquest motiu que es mereixen la primera posició.


Vilanova En Comú Podem en la manifestació pel tancament de VENCA


El post anterior ha sigut borrat, però tenim la foto:

Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris