Ad Code

Responsive Advertisement

Amb polsera i sense vambes, les condicions d'accés a la guerra de caramels

Noves Mesures d'accés a les Guerres de Caramels de les Comparses del Carnaval de Vilanova i la Geltrú


Un equip de seguretat, experts en dir "buenas noches, con zapatillas no entras", controlarà l'entrada a la plaça de la Vila dels comparsers.



La Federació d'Associacions pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú (FAC) ha implementat un sistema innovador per supervisar l'aforament a les esperades guerres de caramels que tindran lloc a la plaça de la Vila el diumenge de Comparses. Cada participant rebrà una polsera a través de les seves banderes respectives, amb l'objectiu de prevenir aglomeracions i assegurar una experiència plaent per als més de 10.000 participants previstos aquest any.


L'empresa de seguretat encarregada del control d'accés vetarà el calçat esportiu i les ulleres de sol, mentre cada parella haurà de mostrar la seva polsera abans de poder ingressar al recinte. Les autoritats municipals i la FAC confien que aquestes mesures no generaran cues significatives ni retardaran l'entrada a la plaça, assegurant que les guerres transcorreran sense contratemps. Però per evitar demores, es recomana als participants portar el DNI, NIE o passaport ja en mà abans d'ingressar al recinte.


L'accés a la plaça serà mitjançant uns arcs de seguretat amb control de raigs X pel contingut dels farsells. Addicionalment, per mantenir un ambient segur i evitar consum de substàncies estupefaents, es realitzarà un control de drogues a qui tingui les pupil·les massa dilatades o ulls vermellosos; de la que en quedaran exempts els comparsers i comparseres d'Endimari.


En la roda de premsa de presentació de les mesures, el president de la FAC, Dídac Santos, ha explicat que pot generar por veure guàrdies de seguretat armats amb subfusells, però ha assegurat que són purament dissuasius, i que només disparen confeti.


Amb aquest seguit de precaucions, les Guerres de Caramels de Vilanova i la Geltrú aspiren a ser un esdeveniment carnavalesc segur i inoblidable per a tots els participants.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris