Ad Code

Responsive Advertisement

L'ajuntament activa el protocol per desocupar un veí que compartia Netflix

Vilanova i la Geltrú aplica un protocol contra les ocupacions conflictives o delinqüencials



Aquesta és la primera situació en que Vilanova i la Geltrú activa el sistema per actuar en els casos d'ocupacions que generen problemes de convivència amb el veïnat, que acullen activitats delictives, o que poden comportar algun risc.



L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha implementat per primera vegada el seu nou protocol per abordar ocupacions conflictives o delinqüencials vinculades a grans tenidors d'habitatges. En aquest cas, s'ha pres acció contra un veí que ocupava una propietat d'aquest tipus i que es connectava a Netflix amb un perfil compartir amb una amistat, un delicte clar de pirateria.


Segons el comunicat de l'alcalde Juan Luis Ruiz, aquest pla representa una eina efectiva per lluitar contra ocupacions delinqüencials, destacant la importància de respondre a aquesta problemàtica social. La regidora d'Habitatge, Iolanda Sànchez, ha explicat que l'Ajuntament pot intervenir quan l'habitatge sigui de gran tenidor, i hi hagi indicis d'activitats delinqüencials.

El procediment, coordinat entre la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i diversos departaments municipals, busca agilitzar les accions davant les ocupacions.

Tant l'alcalde com la regidora han subratllat la necessitat de fer front a la crisi d'habitatge i han posat èmfasi en els esforços del govern per abordar aquesta qüestió de manera integral.
"Pas per pas", ha explicat Juan Luis Ruiz, "primer ens centrarem en els protocols per fer fora la gent de la seva residència". "I quan estiguin al carrer, sense alternativa habitacional, ja mirarem què fem", ha sentenciat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris