Ad Code

Responsive Advertisement

Un funcionari troba un pot de pintura amb una inscripció llatina i, en llegir-la, invoca a Antoni Palacios

L'exregidor de Mobilitat a l'Ajuntament de Vilanova, Antoni Palacios, encapçalarà l'executiva local de Junts per Catalunya a Vilanova i la Geltrú



"Què, la Ronda?" és el primer que pregunta l'antic regidor de mobilitat de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú




L'exregidor de Mobilitat a l'Ajuntament de Vilanova, Antoni Palacios, ha aparegut aquest dilluns després que un personal tècnic consistorial l'alliberés del seu captiveri màgic.

En finalitzar la campanya electoral, l'actual govern va voler enterrar les promeses fetes fins aquell moment. Però no podia deixar de parlar de la temuda ronda Ibèrica tenint Antoni Palacios, de cos present, tombant per la ciutat. Així doncs que Juan Luis Ruiz no va perdre temps i utilitzà la tècnica del Remolí Verd de Mutaito per segellar l'ex-regidor dins un pot de pintura.



Ningú en sabia res fins ahir al matí, quan un funcionari va trobar el pot de pintura tot buscant uns diners amagats de la regidora d'habitatge. En llegir-ne la inscripció llatina en veu alta, automàticament va alliberar el sr Palacios.


"Com tenim la Ronda?" és el primer que ha preguntat en tornar a agafar forma corporea.


Just després de ressuscitar, Antoni Palacios s'ha erigit rei de Junts per Vilanova amb el suport de Gerard Figueras, Damià Calvet, Blanca Albà, Rosa Maspons i Txell Giménez entre d'altres.


Augment de l'ecoansietat cotxil

El retorn d'Antoni Palacios, ex-regidor de mobilitat de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha generat una creixent inquietud entre els veïns que van a buscar el pa en cotxe. El record de la implantació del carril únic a la ronda Ibèrica ha despertat antics terrors entre aquells que utilitzen habitualment els vehicles de combustió.

L'augment de l'ansietat entre aquests veïns ha provocat un pacte comunitari de silenci. Per reduir l'angoixa no es parlarà públicament d'Antoni Palacios, i en cas d'una situació inevitable se l'anomenarà l'Innombrable arribant només al xiuxiueig.

Estarem pendents de les seves accions.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris