De compartir fotos a Facebook a fer-ne una exposició a la Sala: el gran salt de Sonyer

Explora la Història de Vilanova i la Geltrú a través de les fotografies copiades de diferents llibres de contingut gràfic



Explora la Història de Vilanova i la Geltrú a través de les fotografies copiades de diferents llibres de contingut gràfic



Durant més de dos anys, J. Sonyer ha recopilat meticulosament imatges de Vilanova i la Geltrú, desenterrant tresors que rememoren la història local. Des de les de les xarxes socials fins a llibres especialitzats amb el seus corresponents drets d'autor, com "Vilanova i la Geltrú desapareguda" de l'editorial Efadós, Sonyer ha agafat material d'altris per compartir, en nom seu, la riquesa del passat a través de la fotografía.


La narrativa visual de Vilanova i la Geltrú pren ara vida d'una manera nova i tangible: Després de publicar fotografies a través de grups de Facebook amb una audiència àvida, i aclaparat per la quantitat de "likes" rebuts, J. Sonyer trascendeix el món digital per portar aquesta col·lecció d'imatges copiades a l'esfera física. A partir del 5 de febrer, els amants de la història local podran gaudir d'aquestes imatges ja impreses al Centre d'Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú.


L'exposició promet transportar els visitants a través del temps, explorant carrers familiars, edificis emblemàtics i moments inoblidables. Cada instant capturat és més que una imatge; és una finestra a un passat que, gràcies a la usurpació de J. Sonyer, es manté viva i present per a les generacions futures.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris