Vilanova i la Geltrú Inaugurarà un Carril Bici Exclusiu per a Playmobils al Parc dels Sis Camins

Iolanda Sanchez Alcaraz ha inspirat la nova figura de Playmobil



L'ajuntament inspira una nova línia de joguines que promou les ciutats verdes, sent la 'Iolanda Riding Free' la primera de la col·lecció.


En resposta als desitjos dels més petits de la ciutat, l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha anunciat la construcció d'un nou carril bici especial dins del Parc dels Sis Camins. Aquesta iniciativa permetrà als Playmobils circular lliurement i gaudir d'espais verds adaptats a les seves dimensions.


Després de les demandes de l'entorn escolar i familiar que reclamaven espais verds, segurs i ciclables per tota la ciutadania, especialment per als infants, l'ajuntament ha decidit prendre mesures per millorar la qualitat de vida dels Playmobils. Aquesta acció no només afavorirà la diversió dels "clics", sinó que també ajudarà a promoure una ciutat més sostenible i amiga dels vianants.


En reconeixement a aquesta iniciativa única, l'empresa Playmobil llançarà una nova línia de joguines inspirada en Vilanova i la Geltrú. La primera figura, "Iolanda Riding Free", homenatjarà la regidora Iolanda Sánchez, qui ha estat una defensora fervent de l'ampliació de la xarxa de carrils bici, tot i les resistències dels comerços locals i alguns veïns que prioritzen la circulació en cotxe.


Amb aquesta combinació d'espais lúdics i iniciatives municipals, Vilanova i la Geltrú es converteix en un exemple d'una ciutat que escolta les necessitats dels seus ciutadans i promou valors de sostenibilitat i consciència ecològica des de la infància.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris