Ad Code

Responsive Advertisement

Augment dels avistaments OVNI al Garraf

OVNI in Vilanova i la Geltrú, Catalonia, Spain


Avistaments OVNI a Vilanova i la Geltrú


La Copa Amèrica ha projectat Vilanova i la Geltrú més enllà de la galàxia 


Durant els últims 15 dies els avistaments d'objectes voladors no identificats (OVNI) han experimentat un augment extraordinari damunt el cel de Vilanova i la Geltrú. Els habitants locals asseguren haver vist una gran quantitat d'OVNIs recentment, i alguns fins i tot afirmen haver sigut víctimes d'absuccions, o haver tingut converses amb els suposats extraterrestres.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz López, ha declarat en una roda de premsa: "Això és senzillament increïble. Gràcies a la Copa Amèrica, el Garraf es converteix ara en un punt calent per a l'activitat alienígena. Sembla que els extraterrestres s'han adonat de la nostra gastronomia i volen provar els nostres espigalls o la gamba de Vilanova."






Turisme ufològíc a Vilanova i la Geltrú 


Els testimonis asseguren que els extraterrestres han vingut a la Terra per aprendre lliçons de cuina catalana. I molts restaurants locals han començat a oferir menús especials per als visitants de l'espai, que inclouen plats com "Sipia a la bruta de Ganímedes" i "All cremat Klingon", o "Escalopa asteroide B612" pels extraterrestres més petits.

A més, alguns habitants han iniciat un negoci de "turisme d'OVNIs" i ofereixen recorreguts nocturns per observar aquests visitants d'altres planetes. Aquest és el cas de les Visites Nocturnes al campanar de Vilanova o les excursions en 4x4 al cim de la Talaia. Sembla que el Garraf ha passat de ser un destí turístic a ser un punt de trobada intergalàctica.


OVNI damunt del campanar de Sant Antoni



Creació del Departament 42


Per fer front a totes el que vagi sorgint entorn als OVNIs, la Mancomunitat Penedès- Garraf ha creat el "Departament 42". Aquesta secció que s'encarregarà de registrar tots els contactes que la població autòctona vagi tenint amb la població migrada, i catalogar totes les activitats que es vagin creant al voltant dels avistaments.
Al mateix temps ja està treballant en la manufacturació d'un tríptic de metall amb l'explicació de què és Catalunya en pictogrames i la salutació de l'alcalde Juan Luis Ruiz, per poder lliurar als nouvinguts de l'espai.

El nom d'aquest departament de nova creació és degut a la resposta a la Pregunta Definitiva sobre la Vida, l'Univers i tot plegat; tal i com s'explica a la Guia Galàctica per a Autoestopistes.

Oficina de la Mancomunitat Penedès-Garraf que estudiarà els OVNIs




Tot i que alguns escèptics dubten d'aquests relats, molts estan emocionats per la possibilitat d'un futur intercanvi culinari amb els extraterrestres. Així que, si esteu pensant a prendre unes vacances, potser el Garraf sigui la vostra propera destinació i tingueu l'oportunitat de compartir una paella amb amics d'un altre món.



Activitat OVNI al Garraf:

Científics confirmen la presència d'aliens a Cubelles

L’Ajuntament estudia crear una Àrea 51 als terrenys de l’antiga central tèrmica, emulant la mítica base nord americana










Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris