Ad Code

Responsive Advertisement

Multen un grup ecologista per netejar les platges de Vilanova. [El titular és tan absurd com real]

Custòdia Platges Garraf neteja les platges de Vilanova i la Geltrú


El govern no vol que «uns hippies» demostrin que no cal augmentar els impostos per tenir la ciutat neta


L'entitat Custòdia Platges Garraf haurà de pagar una sanció per fer el que no fan els qui si que haurien de ser sancionats. En un gir sorprenent dels esdeveniments, l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha emès una multa contra un grup ecologista local que mensualment s'uneix per netejar les platges de la ciutat.

Avui un dels caps visibles de l'organització ecologista ha explicat a través d'instagram la sanció rebuda per part de l'ajuntament i els motius que esgrima el consistori per imposar-los aquesta multa.


Custòdia Platges Garraf denuncia la sanció rebuda per l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú


Si la gent és neta i ordenada no caldrà invertir en neteja

Fa només una setmana que l'ajuntament va pujar els impostos de la ciutadania fins un 4'5%, principalment per poder fer front a la neteja de la ciutat. Per tant, l'existència d'aquest grup d'activistes pel medi arrabassa l'argumentació del govern (PSC + ICV).

«Portem més de 2 anys treballant les excuses per poder augmentar l'IBI i les taxes d'escombraries perquè ara vinguin una colla de hippi-progres a fer-me quedar malament», es queixa Alfredo Villa, regidor de tresoreria de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Davant d'aquesta situació, diversos membres de la comunitat i altres grups ecologistes han mostrat el seu suport a Custòdia Platges Garraf i han demanat a l'Ajuntament que revoqui la sanció. En declaracions en exclusiva a aquest mitjà, un portaveu de l'entitat no descarta recollir també les escombraries del centre de la ciutat per pressionar les autoritats municipals perquè reconsiderin la seva decisió.


La redacció del Diari Foll consternada

Per altre banda, l'equip de 50 periodistes que conformen la redacció del prestigiós Diari Foll s'han llençat a la beguda en veure que les accions del govern local superen les notícies generades per ells.


És que el titular d'aquesta notícia és de veritat!


Un membre del comitè d'ètica periodística d'aquest mateix rotatiu es queixa en veure que el titular de la notícia és absurdament verídic. «Així no es pot treballar», es queixa Enver Gallarga, «segur que el Vilanova Blog treu una notícia amb el mateix titular!». «L'ajuntament ha de ser seriós i deixar les tonteries per nosaltres», conclou.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris