Ad Code

Responsive Advertisement

Un ramat d'autobusos arribarà a Vilanova pel camí ramader de Marina

L'alcalde de Vilanova, Juan Luis Ruiz, reclama més autobusos


L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, reclama un millor transport públic amb Barcelona


Aquest és el ramat d'una trentena d'autobusos que ara creuen Catalunya i que en breu arribaran a Vilanova i la Geltrú seguint l'itinerari de transhumància del Camí Ramader de Marina.
L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, els ha anat a buscar a França i els guiarà cap al Garraf seguint aquest camí, que servia històricament per connectar les pastures de les muntanyes de la Cerdanya amb a les platges del Garraf i el Baix Penedès. Quan completi el seu recorregut, aquest ramat de busos haurà realitzat 282 quilòmetres passant per 41 municipis, a través de 10 comarques catalanes.

L'alcalde Juan Luis Ruiz va escriure al director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, per expressar la preocupació per la saturació de la línia Vilanova- Barcelona des de fa unes setmanes en horis punta.

"Estem molt preocupats" escrivia el sr. Ruiz, en majúscules, negreta i Arial 16.

Juan Luis Ruiz manifestava la disposició de l'Ajuntament per "abordar conjuntament la situació i cercar millores alternatives" per avançar en oferir un servei de qualitat. I és per aquest motiu que va anar a cercar busos al Pirineu.

Es preveu que en breu el ramat arribi a Vilanova i la Geltrú: pujaran al cim de la Talaia i, acompanyats pels Ministrers de la Vila-Nova, baixaran en un recorregut fins a la plaça d'Eduard Maristany. Allà s'hi ha planificat un seguit d'activitats pensades per manifestar el dèficit històric d'inversions i serveis en matèria de mobilitat a la ciutat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris