Ad Code

Responsive Advertisement

Juanlu i Iolanda, 30 anys de renovació política

Els alcaldables que volen rejovenir l'alcaldia amb la seva experiència de regidors de quan eren joves.



Iolanda Sánchez,

número 1 de la formació ICV, va formar part dels successius governs tripartits que hi va haver a la ciutat del 1999 al 2011. Retorna ara com a alcaldable per En Podem Vilanova Comú. 


Juan Luis Ruiz,

regidor a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des del 1995 amb el PSC. Ha sigut cap de llista al 2015, al 2019 i ara al 2023.


Una nova etapa més fresca i ufana

Ambdós tenen clar que calen idees noves, actuals i modernes per renovar la ciutat i deixar enrere la vella política. És per aquest motiu que posen la seva basta experiència, de quan eren joves, per encapçalar projectes restauradors i que donin pas a una nova manera més contemporània de governar Vilanova i la Geltrú.


«Portem iniciatives fresques», declaren.


Aquests dos vetusts novells, amb 30 anys d'experiència en política municipal, es presenten a alcaldables explicant que la seva proposta electoral és tendra, flamant, engrescadora i fresquívola.

«La joventut no és una etapa física, sinó un estat mental», exposen amb ímpetu tant l'un com l'altre, «és per aquest motiu que la mitjana d'edat dels membres de les nostres llistes es troba al voltant dels 60 anys».



Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris