Ad Code

Responsive Advertisement

Rayo McQueen votarà a qui li prometi tornar a circular pel centre de Vilanova

"Només puc anar a comprar el pa al Parc Comercial" es queixa el conegut guanyador de la Copa Pistón


Rayo McQueen a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú


Des d'aquest any 2023 el centre de Vilanova i la Geltrú és impracticable per als vehicles a motor. Amb el nou pla de mobilitat, que pretén la pacificació del trànsit al centre de la ciutat, un total de 40 carrers han canviat de sentit i a més a més, s'ha restringit el pas dels vehicles en un total de 21 cruïlles.


Mapa de la pacificació del trànsit del centre de Vilanova i la Geltrú

UN PIRATA TROBA UN TRESOR SEGUINT EL NOU MAPA DE LA PACIFICACIÓ DEL TRÀNSIT


El no poder creuar la rambla Principal i el canvi de sentit de tants carrers ha provocat que alguns recorreguts en cotxe s'allarguin, i que molts conductors mostrin evidents símptomes d'ansietat, com expliquem en l'article «Les reaccions de la pacificació a les xarxes». Tot i així aquests s'han anat habituant poc a poc als nous recorreguts, tot i que és es manté cert desconcert en alguns casos.  

Però qui no tenen possibilitats d'adaptar-se a aquest canvi són els protagonistes de Cars. En Rayo McQueen i la seva quadrilla han vist com, mica en mica, se'ls ha anat desplaçant als afores de Vilanova i la Geltrú.

«Tot ho va iniciar el PSC al 2011» explica el sr McQueen, «quan ja va començar a excloure el transit rodat del centre. Però després van venir els convergents (PdeCat vaja) i ens ho van arreglar».


El PSC i la pacificació del trànsit a Vilanova i la Geltrú


McQueen es queixa que amb l'actual model de ciutat no té opció de comprar al centre, i que se l'obliga a desplaçar-se als afores. 


No puc ni baixar a comprar el pa


«Abans anava a la merceria Chelo, a la ferreteria Olivella, a Kin Kakau i a Can Batadet; però ara m'obliguen a anar-ho a buscar tot a la ronda Europa: a l'Hiper Vilanova, a Can Merlín, al nou Parc Comercial i fa mesos que només ens alimentem a base d'hamburgueses del McAuto» relata en Rayo amb una llàgrima als ulls.

És per aquest motiu que només votarà a qui li garanteixi «poder tornar a creuar la rambla Principal com s'ha fet sempre», sentencia.


Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris