Ad Code

Responsive Advertisement

Sixte Moral proposa canviar els punts cardinals per poder edificar a l'Eixample Nord

«El Pirelli Mar és gràcies a mi, i està quedant prou maco» declara l'ex-alcalde


Sixte Moral a l'Eixample Nord de Vilanova i la Geltrú


Sixte Moral entra en escena en la cursa per l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú tot posant solució a un dels objectius dels socialistes des de fa tres legislatures: tirar endavant la urbanització de l'eixample Nord.


La zona nord de Vilanova i la Geltrú, coneguda com a Eixample Nord, compta amb un total de 100 hectàrees, i es dividirà en tres sectors, fet que permetrà desenvolupar progressivament i de manera separada cada part d'aquesta zona de la ciutat. Tant el PSC com ICV el veuen fonamental per impulsar Vilanova i la Geltrú cap al concepte ambigu


«Vilanova no es pot deixar perdre l'oportunitat de no planificar l'Eixample Nord», Juan Luis Ruiz, 2015.


Al mateix 2015 la CUP titllava de "disbarat" el possible desenvolupament de noves zones i apostava, com fins ara, per promoure polítiques socials que posin al mercat els centenars de pisos buits que ara hi ha a Vilanova.


Per posar remei a aquest enrocament polític, l'ex-alcalde socialista, compromès amb la ciutat des de fa segles, ha proposat canviar els punts cardinals a tot el municipi, d'aquesta manera l'Eixample Nord no s'urbanitzaria mai perquè estaria dins el Mediterrani, i en canvi si que es podria urbanitzar el sector sud de la ciutat.

Aquesta desacomplexada proposta urbanística tindria alguns punts que a hores d'ara encara estan sense aclarir, com per exemple que el sector marítim passaria a ser Dalt-A-Mar o que l'escola Llebetx s'hauria d'anomenar Gregal.


Com quedaria Vilanova i la Geltrú segons la proposta de Sixte Moral


Mentre qui tenca la llista del PSC troba el nord i desentortolliga l'afer dels punts cardinals, aquesta formació política ha anunciat que crearà la Taula de pla estratègic Vilanova 2030 per pensar en el futur de la ciutat. Ja que, com que mai han governat, mai han pogut fer polítiques de ciutat a mitjà i llarg termini.



Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris