Ad Code

Responsive Advertisement

S'instal·laran més fanals als carrers per encabir-hi tota la publicitat de la campanya electoral

«No faran llum, són només d'atrezzo» declara Antoni Palacios, regidor de Projectes i Obres d'Espai Urbà.


Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú

A una semana de les eleccions municipals els carrers de la ciutat estan carregats de publicitat dels diferents partits. Com una plaga de purgó, no hi ha cap element vertical del mobiliari urbà que hagi quedat lliure de fotografies de les persones candidates a l'alcaldia.


Però per poder donar abast a tota la despesa en propaganda que s'ha fet, la junta electoral ha requerit poder instal·lar més fanals als carrers.

Això si, de moment només tindran la funció d'encabir-hi la propaganda electoral.  Més endavant, ja amb el nou equip de govern constituit, es valorarà posar-hi bombetes i fer-ne la instal·lació elèctrica.


Globus a les bústies de casa


Per altre banda, per evitar l'allau de repartiment de globus d'aquest cap de setmana, pitjor que en una jornada de la Fira de Novembre, de cara a les properes eleccions, els partits polítics ja els repartiran directament a les bústies de l'electorat.


Al mateix temps s'està plantejant canviar les pròpies butlletes per globus. D'aquesta manera seria més fàcil el recompte de vots, que es faria per colors.




Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris