Ad Code

Responsive Advertisement

Detenen a Vilanova el llamp que va trencar una catenària a Gavà

Fonts properes al PSC descarten amb aquesta captura la falta d’inversió de l'Estat a la xarxa de transports de Catalunya


Detingut el llamp que va trencar una catenària a Gavà


El cos de Policia ha detingut aquesta matinada a Vilanova i la Geltrú una descàrrega elèctrica acusada del trencament de la catenària de Gavà a principis d'aquest mes de maig.

El cos policial ha explicat que se la investiga per caure just a la catenària al costat de la instal·lació on es troba l'enclavament de Gavà, alterarant la normalitat dels viatgers de la línia de Vilanova (R2) durant almenys quatre setmanes. És el temps mínim que es trigarà a arreglar el sistema de senyalització que garanteix la seguretat de la circulació ferroviària entre el Prat de Llobregat i Castelldefels, que va quedar completament calcinat dilluns a la nit després de l'incendi que va provocar aquest llamp.


Salvador Illa vindrà avui a Vilanova per prendre declaració a l'acusat

La cúpula socialista, cansada de rebre acusacions per la manca d'inversions a Rodalies, aquesta tarda serà a la capital del Garraf per fer-se la foto amb el llamp. «Que l'Estat es comprometés fa 15 anys a  invertir 4.000 milions a Rodalies que mai van arribar no té relació directa amb el seu funcionament defectuós» ha declarat Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

«En canvi si que hi té a veure "el procés" i el mal govern d'Esquerra, que ja va provocar un esclafit al 2019, i que ara ha deixat escapar un llamp solitari» afirma Juan Luis Ruiz. El candidat socialista ha explicat que ells si que tenen experiència en reduir llamps i que per aquest motiu són la millor opció per governar Vilanova i la Geltrú.


Acusacions de muntatge policial

Fonts contràries al PSC afirmen que aquesta detenció és un muntatge electoral aprofitant la proximitat de les eleccions municipals.

A través d'un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes, sobre les accions de sabotatge del llamp enllaçant-ho amb la campanya electoral municipal, és el que fa dubtar de la veracitat d'aquesta descàrrega elèctrica com a autora material del trencament de la catenària de Gavà.




Juan Luis Ruiz compra l'estació de Vilanova i la Geltrú

En Juan Luis aconsegueix totes les cartes de ferrocarril del Monopoly


Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris