Ad Code

Responsive Advertisement

Exclusiva: Discurs de Nadal de l'alcalde Juan Luis Ruiz

Discurs de l'alcalde de Vilanova i la Geltrú Juan Luis Ruiz


En exclusiva pels lectors i lectores d'aquest diari us oferim el discurs de Nadal que el sr Juan Luis Ruiz oferirà avui a la nit per Canal Blau:


Estimats veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú,

(Pausa 2 segons)


En aquesta màgica nit de Nadal, vull compartir amb tots vosaltres un moment de reflexió i gratitud. Després d'un any ple de reptes i avenços per a la nostra estimada ciutat, és un honor dirigir-me a vosaltres com a líder suprem vostre.

(Somriu suaument, i puja el cap cap amunt sense retirar la mirada de la càmera)


Vull començar agraint-vos a tots pel vostre suport i confiança, sobretot a la Iolanda i ara també als Transformem. (Assenteix i cluca els ulls a poc a poc) El 2023 ha estat un any ple de canvis significatius, i cadascuna de les accions que hem emprès ha estat amb l'objectiu de millorar la vida a Vilanova i la Geltrú.

(Prem el puny i mira cap amunt)


D'aquestes accions, destaco amb orgull portar la Copa Amèrica a les nostres costes, aconseguir l'ingrés de MSTECH Europe a la nostra ciutat i crear el centre de formació ferroviària de Catalunya. Això no només consolida el nostre futur, sinó que també ens fa sentir part d'una comunitat que mira cap al davant amb determinació.

(Pica't el pit)


Amb la mateixa determinació, hem abordat qüestions locals com el manteniment del nostre entorn urbà, des de la substitució de bombetes als fanals fins a netejar personalment les parets de la casa de Rafael Ferrer. També hem escoltat la veu dels haters de Facebook, ajustant decisions com la suspensió dels carrils bici i la retirada de la turbo-rotonda del McDonald's, demostrant que la vostra opinió importa.

(Clica l'ull mirant a càmera)

(Espera 3 segons)


Sé que aquest any ha estat ple de moments que ens han unit com a comunitat, des de retirar-vos les multes per excés de velocitat fins a multar als grups ecologistes per netejar les platges. Cada decisió presa ha estat amb la intenció de preservar la nostra bellesa natural i assegurar la seguretat dels nostres ciutadans.

(Cluca el ulls i abaixa el cap)

(1segon)


(Continua mirant a càmera, serio)

Ara, en aquesta nit especial, mirem cap al futur amb esperança. Tenim projectes emocionants per al proper any, com la construcció de milers de pisos de protecció social, revertir el pla de pacificació del centre i la destrucció del parc del Garraf, no allà on aneu a jugar a pàdel (riu amb força), sinó el que ens separa de Canyelles, amb l'ampliació de la cantera de la Griffi, que nodreix la nostra comunitat amb talent i passió.


Finalment, vull agrair-vos per la vostra comprensió i paciència durant les decisions que hem pres. El vostre suport és el motor que impulsa els èxits de Vilanova i la Geltrú. En alguns moments us ha calgut (i us caldrà) confiança cega en mi, deixant-vos portar sense fer rebombori a xarxes socials. Gràcies.

(Intenta posar els ulls vidriosos)


Desitjo a cada família una festa de Nadal plena de pau, amor i alegria. Que aquesta nit màgica ens recordi la importància de la unitat i la solidaritat, valors que han guiat les accions de la nostra estimada ciutat al llarg d'aquest any.


(Aixeca la copa i després aixeca't tu. Recorda els consells de la Judith de Cal Serra)

Moltes gràcies i bon Nadal a tots!

(Llença un petó amb la mà)


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris