Ad Code

Responsive Advertisement

Els dos pastorets, abrigadets amb la pell i la samarra, surten de l'armari


Allà dalt de la muntanya fum, fum, fum (bis) Si n'hi ha dos pastorets abrigadets, abrigadets; amb la pell i la samarra, mengen ous i botifarra. Fum, fum, fum.


Reconeixen que l'expressió "mengen ous i botifarra" era una metàfora



Aquest mateix matí, després de baixar d'allà dalt de la muntanya, els pastorets abrigadets han admès que lo de "menjar ous i botifarra" era, en realitat, una elaborada metàfora.


Pastorets abrigadets mengen ous i botifarra



Sembla que, en lloc de gaudir d'un àpat contundent en una freda nit d'hivern, en realitat estaven immersos en una profunda relació amorosa. 


Mengen ous i botifarra és el relat d'una fel·lació


Aquesta inesperada revelació ha deixat la comunitat perplexa, especialment aquells que visualitzaven els pastorets abrigadets com a éssers angelicals de les festivitats nadalenques. Ennis Del Mar, un dels dos pastors, ha explicat que portava masses anys amagant-se i ha assegurat que aquesta nova perspectiva era una evolució necessària cap a una comprensió més profunda del seu paper simbòlic en el Nadal.


Allà dalt de la muntanya
fum, fum, fum (bis)
Si n'hi ha dos pastorets
abrigadets, abrigadets;
amb la pell i la samarra,
mengen ous i botifarra.
Fum, fum, fum.


Ennis i Jack, els dos pastors de xais de la nadala 'Fum, fum, fum' expliquen que la seva relació d'amor va començar mentre treballaven junts a les muntanyes de Betlem, a Palestina, durant el Nadal de l'any 0.
Però que després d'anys d'enfrontar-se als desafiaments de la societat conservadora i les seves pròpies batalles internes, avui han decidit sortir de l'armari.


Mengen ous i botifarra



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris