Ad Code

Responsive Advertisement

Comunicat oficial de l'editor en cap del diari Foll



Felicitacions pel Dia Internacional de la Premsa Satírica!


Estimades persones innocents,

En aquest Dia Internacional de la Premsa Satírica, volem expressar el nostre reconeixement a tots els companys i companyes de professió per la vostra creativitat il·limitada i la vostra capacitat única de fer-nos riure fins que relaxem esfínters


Amb la vostra perspicàcia i agudesa, feu que els titulars seriosos siguin una cosa del passat, convertint cada dia en una nova oportunitat per provocar somriures i, alhora, reflexions. Sou els arquitectes de la nostra teràpia humorística diària i, sincerament, no sé com podríem digerir algunes notícies sense la vostra perspectiva.



Aprofitem avui per celebrar aquest nostre art, que ens ajuda a mantenir una certa salubritat mental en un món que és massa injust i feixuc. Les vostres caricatures, articles i jocs de paraules són un record constant de la importància de no prendre's la vida massa seriosament. Acabarem morint igual.
Però també de poder dir el que no es pot dir, i com a expressió de desacord amb les polítiques o les pràctiques establertes, així com per ridiculitzar les figures de poder. I encara més, i des d'aquí mateix, dinamitar l'essència vilanovina per viure més alleugerits.




Un agraïment especial a l'equip de govern municipal, que amb les seves decisions, declaracions i fets diaris, ens alimenta amb un riu constant de matèria prima. Sou font d'inspiració inesgotable. La nostra pedrera Griffi particular.







Però, sobretot, volem dedicar un agraïment molt especial als nostres lectors, lectores i fans del Diari Foll. Amb les vostres rialles, complicitat i feedback, ens doneu l'energia per seguir escrivint i passar l'actualitat pel filtre de la ironia. Sou la nostra audiència fidel i la raó per la qual a cada edició intentem superar-nos, i evidentment no ho fem, però per això continuem.

Podríem posar noms. Però tu ja saps que estem pensant en tu, en les teves emoticones rialleres que ens regales, els likes fidels que ens deixes als 5 minuts de publicar o els intercanvis d'opinió més o menys seriosos a través de DM. GRÀCIES!.


Des de més de dos anys en format digital, i amb poc més de 400 articles publicats, hem tingut 221540 visites i unes 200 lectures diàries.

Gràcies per fer-nos companyia en aquest viatge per desgranar l'actualitat. Que aquest Dia dels Sants Innocents sigui tan irreverent com les nostres (teva i meva) millors sàtires!



Amb amor i un somriure,
Sr. Frank Befa
Redactor en Cap del Diari Foll

 



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris