Ad Code

Responsive Advertisement

Arriben els primers dels centenars d'habitatges socials que va prometre en Juan Luis Ruiz

La primera partida de vivenda social del nou govern s'ubicarà a la plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú


Habitatges socials a Vilanova i la Geltrú

L'edifici del cantó Barcelona de la plaça Vila de Vilanova, l´espai arquitectònic més emblemàtic de la ciutat, albergarà els nous habitatges de vivenda social, la primera part de l'allau de socialisme que cobrirà el municicpi abans de la fi de mandat.

Aquest espai es trobarà entre la Plaça de la Vila, el carrer de la Fruita i el carrer Sant Felip Neri.

Les primeres plates tindran àmplies terrasses i els àtics i dúplex disposaran de solàriums privats.

A més a més la totalitat dels habitatges tindran un espai comunitari amb piscina on els llogaters podran gaudir de la privadesa de l´interior de l´illa.

Aquestes són les diferents tipologies. No triguis a fer la teva sol·licitud a través de la carpeta ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Pis de 43 m2, 1 hab. i 1 bany: 185.000 €

Habitatge a la primera planta que dóna al carrer de la Fruita, és una distribució pràctica diferenciant la zona de dia i de nit. Té una gran superfície per cuina semi-oberta i saló menjador i consta d'una habitació doble i bany

més informació


Pis de 67 m2, 2 hab. i 2 banys: 260.000 €

Habitatge a Planta Primera orientada al C. Sant Felip Neri, amb una pràctica distribució diferenciant la zona de dia i de nit. Disposa d´una àmplia superfície destinada a cuina semioberta a saló menjador i consta de dues habitacions dobles, una tipus suite i dos banys. 

més informació


Àtic de 68 m2, 2 hab. i 2 banys: 285.000 €

Habitatge Àtic a Planta Segona orientada a C de la Fruita, amb una pràctica distribució diferenciant la zona de dia i de nit. Disposa d´una àmplia superfície destinada a cuina semi-oberta a saló-menjador i consta de dues habitacions dobles, una tipus suite i dos banys. 

més informació


Pis de 70 m2, 2 hab. i 2 banys: 345.000 €

Primera amb façana orientada al C. Sant Felip Neri i zona comunitària interior, practica distribució diferenciant la zona de dia i de nit. Disposa de cuina semi-oberta al saló menjador i consta de 2 habitacions dobles, una d´elles tipus suite i dos banys. Àmplia terrassa privada de 17m2 orientada a la zona comunitària.

més informació


Dúplex de 95 m2, 3 hab. i 2 banys: 480.000 €

Àtic dúplex a Planta Segona orientada a C Sant Felip Neri, amb una pràctica distribució diferenciant la zona de dia i de nit. Disposa d´una àmplia superfície destinada a cuina semioberta a saló menjador i consta de dues habitacions, una doble, una individual i un bany. A la planta superior una habitació doble tipus suite amb bany i un solàrium privat de 51m2 orientat a zona comunitària interior. 

més informació


Dúplex de 106 m2, 3 hab. i 2 banys: 540.000 €

Àtic dúplex a Planta Segona orientada a zona comunitària interior, amb una pràctica distribució diferenciant la zona de dia i de nit. Disposa d´una àmplia superfície destinada a cuina semioberta a saló-menjador i consta de dues habitacions dobles i un bany. A la planta superior, una habitació doble tipus suite amb bany i un solàrium privat de 50m2 orientat a zona comunitària interior. 

més informació







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris