Ad Code

Responsive Advertisement

L'ajuntament canvia una rajola del carrer del Palmerar de dalt

L'Alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz


L'alcalde Juan Luís Ruiz ha supervisat personalment les obres.

L'acte ha comptat amb un piscolabis i l'actuació musical dels Ministrers de la Vila Nova.

La rajola substituïda es podrà visitar properament en una exposició a La Sala.

Vilanova i la Geltrú va veure ahir una millora significativa al seu carrer del Palmerar de Dalt, quan l'Ajuntament va completar la substitució d'una rajola deteriorada que havia estat una preocupació per al veïnat, segons informen fonts municipals. Després de rebre nombroses queixes per xarxes socials, les autoritats municipals van prendre mesures ràpides per abordar aquesta substitució.


El canvi de la rajola va ser realitzat per un equip de treballadors municipals, i va ser completat sense cap interrupció important en la circulació del carrer. En una roda de premsa al mateix carrer, l'alcalde Juan Luís Ruiz va comentar que "la seguretat dels nostres ciutadans és una prioritat per al PSC, no com l'anterior govern."

"A diferència d'Olga Arnau, jo estic compromès a assegurar-me que els carrers de la nostra ciutat estiguin en les millors condicions possibles", explicava el sr. Ruiz. "Aquesta substitució de rajola és només un exemple de les moltes millores que estem fent per a la comunitat, no com els que hi havien abans", finalitzava l'alcalde el seu discurs modest.


La substitució de la rajola es va retransmetre per xarxes socials, i també es podia seguir a través d'una pantalla gegant instal·lada a la plaça de la Font. En acabar la reparació, l'alcalde va tallar una cinta acompanyat pels Ministrers de la Vila Nova. Tot seguit les persones assistents van poder escoltar el discurs d'inauguració de la nova rajola i en acabar, 35 minuts després, degustar un piscolabis a peu dret ofert per l'ajuntament.


Els assistents van celebrar la celeritat de resposta del consistori mentre degustaven canapès, i van aprofitar l'ocasió per fer-se selfies amb la rajola trencada i l'alcalde Ruiz. El cairó substituït es podrà visitar properament a La Sala, en una exposició sobre l'atenció de l'Ajuntament als detalls i al benestar dels ciutadans.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris