Ad Code

Responsive Advertisement

El Govern prohibeix masturbar-se a la dutxa degut a l'excepcionalitat per sequera

Masturbar-se a la dutxa afecta a la situació de sequera


El conseller d'interior supervisarà personalment el temps dedicat al bany dels ciutadans de 23 municipis que depenen de la capçalera del Llobregat


El Govern declara l'excepcionalitat per sequera a 23 municipis de les comarques del Berguedà, el Solsonès i el Ripollès que depenen de la capçalera del Llobregat. Així ho ha anunciat aquest dimarts el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Samuel Reyes, després d'una nova reunió de la Comissió Interdepartamental de Sequera.

La resta d'unitats de les conques internes catalanes continuaran en la mateixa situació, de manera que, quan s'actualitzi la informació al DOGC, 2 zones estaran en situació de normalitat, 2 en alerta, 11 en excepcionalitat i tres en emergència.


El Govern declara l'escenari d'excepcionalitat per sequera a 23 municipis que depenen de la capçalera del Llobregat. ACN


Abans no acabi l'any l'àrea metropolitana entrarà en situació d'emergència

El director de l'ACA ha assegurat que és "inevitable" que l'àrea metropolitana, que actualment es manté en l'escenari d'excepcionalitat, entri en situació d'emergència abans que acabi l'any. Des de fa mesos, que es preveu que això passi al desembre, però, segons Reyes, «és veritat que estem en unes pluviometries per sota dels mínims històrics i es podria avançar, però s'ha d'analitzar».

Davant d'aquest escenari, Reyes explica que «és molt important fer les proves de reduccions de pressió», sent més partidari de començar per abaixar la pressió a les llars i evitar els talls d'aigua mitjançant un ús responsable d'aquesta a casa.


Dona dutxant-se

Masturbar-se a la dutxa ja no està permès

En aquesta situació d'excepcionalitat cal entomar mesures polèmiques pel bé de la societat i del planeta; i abolir les fregues a la dutxa, mentre l'aigua va rajant, és una d'elles.

És per aquest motiu que la Comissió Interdepartamental de Sequera posarà efectius per controlar aquests moments autocomplaents tan poc ecològics, i demanarà a experts en sexologia, com la periodista Noemí Casquet, que divulguin alternatives a la masturbació a la dutxa.

En última instància la conselleria d'interior supervisarà l'abolició d'aquestes pràctiques domicili per domicili, amb el suport dels Mossos d'Esquadra.


Home dutxant-se


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris