Ad Code

Responsive Advertisement

Una startup catalana comercializarà saliva de mares

Una startup catalana comercializarà saliva de mares


L'extracció es realitzarà garantint els drets de les dones donants

Una startup vilanovina està cridant l'atenció mundial amb la seva innovadora gamma de productes que tenen com a ingredient estrella la saliva de mares, tot evolucionant la indústria de la bellesa i el benestar fins a un nou nivell. L'empresa Babamama promet transformar la manera com les persones cuiden la seva pell, el seu aspecte i, en definitiva, la seva salut.


Marisa Liva, CEO de Babamama, explica que «la idea original va sorgir a l'entrada d'una escola, quan una mare va netejar la cara de la seva filla amb saliva», i més tard s'ha fonamentat amb els corresponents estudis científics, que demostren els impressionants beneficis que pot oferir la saliva de mares per a la cura de la pell i la reducció dels signes d'envelliment, entre d'altres. La saliva de mares és rica en proteïnes, àcids grassos essencials i altres compostos naturals que es considera que ajuden a estimular la producció de col·lagen, a reduir les arrugues i a millorar la textura de la pell.


Aquesta startup catalana ha desenvolupat una àmplia gamma de productes que inclouen sèrums facials, cremes hidratants i màscares que contenen saliva de mares com a ingredient actiu principal, i d'entre les principals aplicacions destaquen:

  • Neteja facial, principalment les galtes brutes d'infants.
  • Antisèptic de la pell d'ús general en petites ferides i talls superficials, cremades lleus o rascades.
  • Desinfectant de xumets i productes de nadons.
  • Lubricant en les relacions sexuals.
  • Passador de pàgines de llibres.
  • Allisador dels cabells que surten d'una cua o recollit.
  • Indicador de la direcció del vent.
  • Afinador de celles.
  • Hidratant ocular per les lents de contacte.
A més a més, segons l'aplicació principal de la que se'n vulgui fer ús, el recipient compta amb una eina d'aplicació, que va des d'un compta-gotes fins a una llengua de silicona.

Llengua aplicadora de saliva de Babamama
Llengua aplicadora de saliva de Babamama



Amb tot, Babamama certifica que tots els seus productes són lliures de crueltat animal, ja que utilitzen una tecnologia d'extracció respectuosa amb les dones per obtenir la saliva de mares sense causar-los cap mal.


Els fundadors de Babamama estan emocionats per la resposta positiva que han rebut des de la seva aparició al mercat. «Estem compromesos a oferir productes de primera qualitat que realment funcionin i al mateix temps siguin respectuosos amb la naturalesa,» explica Neus Esput, una de les fundadores de l'empresa.


La nostra missió és empoderar les persones perquè se sentin segures i belles de manera natural.


Aquesta startup catalana ja ha aconseguit cridar l'atenció dels experts en bellesa i benestar, i molts estan ansiosos per veure com Babamama pot canviar el joc en la indústria de la cura de la pell. Amb l'èxit que han tingut fins ara, aquesta innovadora empresa sembla estar destinada a deixar una empremta rellevant en el món de la bellesa, la salut i el benestar.


Extracció saliva de mares

La utilització de la saliva de mares com a ingredient pot semblar sorprenent, però Babamama està demostrant que la naturalesa pot proporcionar solucions extraordinàries i efectives per a les necessitats de cura de la pell i l'aparença de les persones.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris