Ad Code

Responsive Advertisement

L'home invisible viu a Vilanova i la Geltrú?

L'home invisible a Vilanova i la Geltrú


L'ajuntament té indicis de que aquest ésser mitològic transita pels carrers de la ciutat


En un esdeveniment que ha deixat perplexa la localitat costanera de Vilanova i la Geltrú, alguns veïns afirmen haver vist l'Home Invisible en diverses ocasions durant les darreres setmanes. Aquesta descoberta inusual ha generat un gran rebombori a la comunitat i ha donat peu a rumors i especulacions.

El personatge fictici creat per l'escriptor H.G. Wells a la novel·la de ciència ficció "L'Home Invisible" ha pres vida als carrers de Vilanova i la Geltrú, segons testimonis locals. Les descripcions del misteriós individu coincideixen amb la imatge icònica de l'Home Invisible, amb un cos completament invisible als ulls humans.


El primer avistament va tenir lloc a principis d'octubre quan un grup de veïns de la ciutat assegurava haver vist un home completament invisible deambulant per la plaça de la Immaculada Concepció. Les notícies d'aquests estranys esdeveniments van créixer ràpidament, i més persones van informar d'haver vist l'Home Invisible a diversos llocs de la localitat, com davant de la Casa d'Empara als migdies, en semàfors o entrades de comerços, o ja cap al tard pels voltants de l'aparcament de l'Hospital de Sant Antoni.


El Departament de Policia de Vilanova i la Geltrú va ser alertat de la situació i va iniciar una investigació. Fins ara, no s'han registrat delictes relacionats amb aquests avistaments, i les autoritats segueixen perplexes respecte a la possible explicació d'aquests fets. Els agents han recopilat testimonis i estan revisant material de vigilància per aclarir els misteriosos esdeveniments.


Els psicòlegs locals han expressat la seva preocupació pel fet que aquestes aparicions podrien ser un producte de la imaginació col·lectiva o un efecte psicològic causat per l'estrès o altres factors. Si bé és cert que les persones que el veuen segueixen el mateix patró: infants en general, o adults amb un grau elevat d'empatia.

Mentrestant, les autoritats continuen investigant els avistaments, obertes a totes les possibilitats. I les persones que no l'han vist es pregunten si aquestes aparicions de l'Home Invisible són reals o es tracten d'un fenomen paranormal inexplicable.


Dia Mundial de les persones sense llar
El veus? Avui és el Dia Mundial de les persones sense llar


* Fotografia de portada de Shando a Flickr


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris