Ad Code

Responsive Advertisement

Una empresa càrnica canina podria instal·lar-se a la nau que Mahle va abandonar a Vilanova i la Geltrú el 2018


Hermanos Belmonte, carn ecològica de gos


L'empresa Hermanos Belmonte vol començar a comercialitzar la raça gos d'atura català 


'Hnos. Belmonte Carne ecològica de perro' és una empresa familiar de Montealegre del Castillo (Albacete), que des de fa més de dues generacions es dedica a distribuït de forma local la carn de gos criada de forma sostenible. Aquest és el punt d'inflexió entre els seus consumidors: A diferència d'altres granges, els seus cadells no reben mai antibiòtics i passen poc temps tancats, a més a més de tenir accés a pastures verdes durant els mesos d'estiu, i només ser alimentats amb pinsos ecològics sense soja.La granja de gossos s'ubicaria a l'espai de les antigues fàbriques de Mahle

L'antiga Mahle de Vilanova era una fàbrica especialitzada en components per a l'automoció i va tancar víctima dels processos de reconversió que viu el sector. La cúpula alemanya de la companyia va decidir derivar part de les seves produccions a altres plantes que té el grup a Portugal, segons van denunciar al seu moment els treballadors afectats, i tancar a Vilanova

Segons va detallar l'ajuntament hi havia diferents empresess interessades en una de les dues naus i una quarta companyia amb voluntat d’instal·lar-se a l’altre espai. I fins avui al matí no ha transcendit que aquesta empresa serà del sector càrnic, i concretament serà l'ampliació catalana de 'Hnos. Belmonte Carne ecològica de perro'.

L’Ajuntament ha assegurat que ofereix “màximes facilitats” als inversors per materialitzar la reindustrialització, mentre continua la negociació pel desenvolupament urbanístic de l’entorn de les instal·lacions.
Especialitat única en la carn de gos d'atura català

Hermanos Belmonte és la única granja familiar que garanteix el benestar animal perquè «sacrifiquem i processem els nostres animals a les nostres pròpies instal·lacionsAixí els concedim els seus darrers moments en màxima tranquil·litat i felicitat perquè ells saben que han vingut al món per a nosaltres.» Amb la garantia de la màxima certesa i completa seguretat de que cada mort és indolora i ràpida, i només així podem oferir un sabor i qualitat inigualables amb una nutrició ecològica al més alt nivell


Disposem evidentment del certificat europeu de benestar animal.


A la macro-granja d'Albacete, Hermanos Belmonte disposen de gossos per a la producció de carn de les races Labrador retrieverCarlíChihuahuaCorgi gal·lès de Pembroke, i Cocker spaniel americà; però volen incorporar el gos d'atura català, ja que d'ell «en podem produir carn i també comercialitzar el pèl».
Seguint amb la visió del producte de proximitat, al ser una raça pròpia de Catalunya i per tant en serà aquesta la potencial consumidora, Hermanos Belmonte ha decidit establir-se aquí. De totes les ubicacions possibles ha sigut Vilanova i la Geltrú la zona escollida gràcies a les facilitats que ha proporcionat l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Reccions contràries a aquest macro-projecte d'Hermanos Belmonte a l'antiga Mahle de Vilanova i la Geltrú

#elGosdAturanoesmenja!

En el moment de filtrar-se la notícia al diari 'La Voz de Montealegre del Castillo' i seguidament al 'Diario de Albacete', diferents perfils animalistes i vegans a xarxes socials han reaccionat en contra, obrint un perfil a xarxes socials per evitar la comercialització de la carn de Gos d'Atura.I una petició a https://www.change.org/p/no-a-la-granja-de-hermanos-belmonte per evitar la construcció de la macro-granja dels Hermanos Belmonte a Vilanova i la Geltrú.
Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris