Ad Code

Responsive Advertisement

Un artista compra 1.000 ampolles de plàstic per fer una escultura amb materials reciclats

Xavier Cuenca Iturat treballant una escultura de plàstic reciclat


L'escultor vilanoví porta 3 anys bevent només refrescos de cola per poder tenir el material per utilitzar


Fa tres anys, l'artista local Pere Terol, va prendre una iniciativa única pel medi ambient en beure's gairebé 2 litres de begudes ensucrades, cada dia, per poder adquirir 1.000 ampolles de plàstic per transformar-les en una impactant escultura. Aquest gest pretén conscienciar sobre la importància del reciclatge i la reutilització de materials.


Si podem reciclar o reutilitzar, no cal reduir


El procés de creació de la escultura ha començat aquesta setmana al seu estudi, on el sr Terol utilitzarà la seva habilitat artística per transformar les ampolles de plàstic en una obra d'art única. A més, l'artista espera que aquest projecte serveixi com a recordatori visual de la quantitat de plàstic que es pot reciclar i reutilitzar per a fins creatius.


Aquesta iniciativa s'emmarca en el compromís creixent de la comunitat amb la sostenibilitat i la consciència ambiental. Pere Terol, qui en aquest tres anys consumint begudes ensucrades ha desenvolupat diabetis de tipus 2, destaca que "és important que els artistes siguin conscients del seu impacte i utilitzin la seva creativitat per inspirar canvis positius".


La futura escultura, una vegada completada estarà en exhibició pública a la plaça de la Marina, permetent als ciutadans gaudir de l'obra i reflexionar sobre la importància de reciclar els residus plàstics en la nostra societat. I els seus beneficis aniran en la lluita contra la diabetis.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris