Un músic vilanoví es torna misogin perquè no el coneix ni sa mare

El DJ vilanoví que està de moda per la seva misogínia



En Dj Trash revoluciona l'escena musical de casa seva amb un nou treball introspectiu que idolatra el racisme, l'aporofòbia i el masclisme



El reconegut DJ Trash està deixant una empremta significativa a l'escena musical amb el seu últim treball que no només fa vibrar els altaveus, sinó que també aborda temes crucials com el racisme i la misogínia. A través de la seva "música", Trash busca despertar la consciència i generar "jarabe democrático" sobre aquestes qüestions socials.


Les lletres tremendament profundes del DJ Trash creen una experiència sonora única que va més enllà de l'entreteniment habitual. El seu treball reflexa sentiments retrobats d'aversió a les dones, menyspreu a les persones que no poden adquirir una vivenda, i odi a les persones d'origen magrebí.


Amb col·laboracions impactants, com la dels seus testicles, aquest artista vilanoví està construint un pont entre la música i l'activisme incel. A través d'aquest projecte, pretén evitar que els oients se "jodan la vida con sus buenismos" i fomentar l'exclusió en la indústria musical.

A través de les cançons "Not All Men", "En mi casa manda mi mujer", "Si te gustan tanto, acogelos en tu casa", "Solo es abuso si el tio es feo", "¿Porque no hay el dia del hombre?", "Los refugiados huyen porque quieren", "Los okupas son unos aprovechados", "La ley trans va a llenar de penes el lavabo de señoras", o el greatest hit "Ojala te v10l3n un grupo de moro5", en DJ Trash destaca pel seu compromís amb la creació d'un espai on els homes blancs, cis i heteros s'hi sentin protegits i segurs.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris