Ad Code

Responsive Advertisement

S'habilitarà un carril bici a l'autopista del Garraf pels ciclistes que no vulguin passar per les Costes

Amb l'increment del preu del peatge de Vallcarca es preveu un augment del trànsit a les Costes del Garraf i, per tant, un augment de les molèsties als conductors per part dels ciclistes egocèntricsA partir del gener de 2024, per evitar que nombrosos ciclistes suïcides obstaculitzin la circulació de vehicles a les costes del Garraf, el Departament de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya habilitarà un carril bici a la mateixa autopista c-32, entre Sant Pere de Ribes i Castelldefels.

Només iniciar el nou any, s'habilitarà un carril bici exclusiu per als ciclistes que prefereixin no molestar a milers de treballadors en el seu trajecte a la feina per la carretera de les costes. Aquesta iniciativa busca millorar la connexió viària per als conductors de vehicles de motor per les costes, afavorint la seva seguretat i comoditat.

Aquest nou carril bici a l'autopista del Garraf utilitzarà un dels carril actuals de circulació per cada banda, i estarà separat del trànsit de vehicles a motor mitjançant barreres físiques per garantir la seguretat dels conductors. L'itinerari, que s'estendrà des de Sant Pere de Ribes fins a Castelldefels, estarà senyalitzat clarament i comptarà amb àrees de descans i punts d'assistència tècnica per als seus usuaris.

Amb aquesta iniciativa, les autoritats esperen no només fomentar el cicloturisme, sinó també alleujar l'ansietat dels conductors de vehicles a motor que cada dia utilitzen la carretera de les Costes del Garraf.

Els detalls addicionals sobre la implementació d'aquest carril bici es revelaran en una propera conferència de premsa a la barrera sud del peatge de Vallcarca.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris