Ad Code

Responsive Advertisement

S'habilitarà un carril bici a l'autopista del Garraf pels ciclistes que no vulguin passar per les Costes

Amb l'increment del preu del peatge de Vallcarca es preveu un augment del trànsit a les Costes del Garraf i, per tant, un augment de les molèsties als conductors per part dels ciclistes egocèntrics



A partir del gener de 2024, per evitar que nombrosos ciclistes suïcides obstaculitzin la circulació de vehicles a les costes del Garraf, el Departament de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya habilitarà un carril bici a la mateixa autopista c-32, entre Sant Pere de Ribes i Castelldefels.

Només iniciar el nou any, s'habilitarà un carril bici exclusiu per als ciclistes que prefereixin no molestar a milers de treballadors en el seu trajecte a la feina per la carretera de les costes. Aquesta iniciativa busca millorar la connexió viària per als conductors de vehicles de motor per les costes, afavorint la seva seguretat i comoditat.

Aquest nou carril bici a l'autopista del Garraf utilitzarà un dels carril actuals de circulació per cada banda, i estarà separat del trànsit de vehicles a motor mitjançant barreres físiques per garantir la seguretat dels conductors. L'itinerari, que s'estendrà des de Sant Pere de Ribes fins a Castelldefels, estarà senyalitzat clarament i comptarà amb àrees de descans i punts d'assistència tècnica per als seus usuaris.

Amb aquesta iniciativa, les autoritats esperen no només fomentar el cicloturisme, sinó també alleujar l'ansietat dels conductors de vehicles a motor que cada dia utilitzen la carretera de les Costes del Garraf.

Els detalls addicionals sobre la implementació d'aquest carril bici es revelaran en una propera conferència de premsa a la barrera sud del peatge de Vallcarca.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris