El peatge del Garraf augmentarà un 3,3% per les rendes més altes

Augment d'un 3,3% del Peatge de Vallcarca, a l'autopista Pau Casals en el tram dels Túnels del Garraf



La Generalitat apujarà el preu dels peatges un 3,3% a partir del 2 de gener del 2024.


En una decisió anunciada avui, es revela que el cost del peatge del Garraf experimentarà un augment del 3,3% a partir del proper gener, igual que amb la resta de peatges que depenen de la Generalitat. No obstant això, aquest increment només afectarà les rendes més altes de la població, per evitar ofegar més la classe treballadora.

Per determinar a qui aplicar o no aplicar l'augment del peatge del Garraf basat en les rendes, s'implementarà un sistema de graduació basat en els ingressos.
En el moment de validar la Declaració de la Renda, es rebrà per correu postal una etiqueta per enganxar al parabrisa del vehicle, just al costat del distintiu ambiental de la DGT.

S'establiran diferents nivells i l'increment del 3,3% s'aplicarà de manera proporcional als ingressos. Les persones amb ingressos més alts experimentarien un augment major, mentre que aquelles amb ingressos més baixos podrien veure o no cap increment, o fins i tot rebre descomptes.

En cas de no rebre l'etiqueta en qüestió, sempre es pot presentar la còpia de la Declaració de la Renda a la taquilla del peatge.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris