Ad Code

Responsive Advertisement

Uns Pares Fomenten la Mala Conducta del seu Fill per Assegurar-se Carbó dels Reis d'Orient

Nen portant-se malament per rebre carbó dels Reis d'Orient


La crisi energètica està afectant la infància de la nostra societat


De les úniques coses que vàrem aprendre durant la crisi del 2008 és que aquesta paraula sembla ser que vol dir "oportunitat" en japonès. I és una oportunitat el que, uns pares amb sentit dels negocis, han vist en l'estratègia dels Savis d'Orient per aconseguir que la mainada sigui bona durant l'any.

En una estratègia familiar innovadora, una parella de Vilanova i la Geltrú ha decidit que l'únic regal que volen dels Reis aquest any és una bona porció de carbó. La raó? Els elevats preus dels combustibles fòssils han convertit el carbó en un bé tan preuat com l'or (o potser més).

En una entrevista exclusiva a aquest mitjà, la mare diu que «Amb el preu de l'energia pujant cada dia i deixant-nos escurats, vam pensar que no teníem cap altra opció que assegurar-nos que el Reis ens portin una reserva pròpia de carbó.» La mare continua explicant que «els Reis d'Orient mai porten ben bé el que vols, sempre regalen el que ells creuen en base al que tu demanes». Així doncs que aquesta família, en un primer moment no tenia la certesa de poder aconseguir combustibles simplement demanant-ho a la carta. «En canvi, si et portes malament si o si et porten carbó. Així doncs la millor manera de garantir-ho és assegurant-nos que el nostre fill es porti malament".


Si et portes malament els Reis et duran carbó


La família ha establert un pla detallat que inclou des d'ignorar les consignes dels adults fins a deixar totes les joguines desordenades i, fins i tot, alguna visita al despatx de direcció de l'escola. «És una feina difícil, però és la única manera de poder tenir una mica de carbó a casa» diu el pare amb determinació, mentre instrueix el seu fill sobre com amagar millor les paperines de coca i com vendre-les als seus companys de classe.


Amb els Reis d'Orient preparant-se per la seva gran nit, aquesta família sembla haver hackejat el sistema, amb paraules seves, «aprofitar-se del càstig per resoldre els problemes de calefacció de la llar». Ho sabrem el proper dia 6 de gener, quan els Reis no deixin carbó a les nostres llars perquè aquesta obtingui el monopoli carboner mundial.


El rei Melcior dels Savis d'Orient de Vilanova i la Geltrú


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris