Ad Code

Responsive Advertisement

'Vilanova En Comú Podem' retreu a Adam Smith que hagi muntat el circ del capitalisme

Karl Marx contra Adam Smith


L'assessor del grup polític municipal s'encara amb el pare de l'economia moderna


Ahir l'actual assessor del grup polític 'Vilanova En Comú Podem Som-hi Tots Endavant i Una Mica de PSC', va etzibar crítiques ferotges contra el famós economista Adam Smith, acusant-lo de muntar el que ell descriu com un "circ econòmic" anomenat capitalisme.


Ja n'estic cansat de sentir-me impotent davant la desigualtat i el patiment dels menys afavorits mentre el capitalisme, aquest circ econòmic de Smith, segueix el seu curs. No estic disposat a conformar-me amb un sistema que em fa sentir així, i crec que és hora de demanar canvis reals.


Amb una emoció a flor de pell, l'assessor va llançar una crida contundent contra les bases del capitalisme, acusant Adam Smith de convertir l'economia en un espectacle grotesc que només li provoca malestar. L'assessor, conegut per les seves posicions crítiques, va expressar la seva frustració pel que considera una indiferència inherent al sistema econòmic actual.


Quina meravella veure com, gràcies a l'invent d'Adam Smith, els drets de les persones sucumbeixen al lliure mercat.


L'assessor va explicar que veu la desigualtat com una ferida constant i va expressar la seva creença que és hora de considerar alternatives més equitatives. «No només em queixo, sinó que demano accions concretes, sobretot als grups polítics i als governs, tant municipals com supra-municipals. No podem romandre passius davant d'una realitat tan dolorosa. El sistema econòmic necessita una revisió profunda


L'assessor polític va acabar manifestant que la disparitat econòmica inherent al capitalisme li genera un malestar constant. «Jo escric notes de premsa explicant que ICV prioritzem les polítiques d'habitatge, però no vull carregar amb la  culpa pel que passen als altres. A veure, que ja tothom és grandet i sap el que es fa; però en aquestes dates no vull que em toquin la fibra


I abans de maxar va preguntar en beu alta: «Adam Smith, com pot ser això just? Que no poso diners a la Fundació Banc del Aliments i al Gran Recapte? Que no compro butlletes de Nadal de totes les entitats socials del poble? Què més haig de fer?»



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris