Qui és el Foll segons 'Nadie espera nada [DE NOSOTRAS]'?

Preguntem a una IA com seria l'editor del diari El Foll segons els paràmetres del nou podcast neovilanoví 'Nadie espera nada [DE NOSOTRAS]'


A finals de setmana passada va sortir a la llum un nou podcast vilanoví que, a diferència de 'En Clau de Festa', pretén dinamitar tots els pilars estructurals del vilanovisme. Amb molt d'humor i sàtira aguda, el Nadie espera nada [DE NOSOTRAS] està dirigit per dues dones que s'autoanomenen neo-vilanovines, un nou estrat social de les persones que dubten de l'autenticitat del seu vilanovisme.

En el primer episodi repassen l'actualitat del municipi i, entre d'altres coses, ens descobreixen unes altres influencers vilanovines: la Gisela i la Judit de Cal Serra, els seus directes a Instagram, sobretot els vila change, i com posen recte al sr alcalde Juan Luis Ruiz.



Dins el repàs afilat de l'actualitat municipal, que la basaran amb les notícies del diari Foll i els comentaris de les publicacions d'Eix Diari i l'informer de Vilanova i la Geltrú, es van estrenar com a antropòlogues forenses al intentar crear un perfil de l'editor del Foll.

Segons Nadie espera nada [DE NOSOTRAS] el CEO d'aquest conegut diari vilanoví  és un "tio" jove, activista de la cultura popular, amant de Vilanova i la Geltrú, votant de la CUP, i que té un corriol camanegre com a mascota.

Des de la redacció hem introduït aquests  paràmetres en una intel·ligència artificial (IA o AI) i ens ha retornat aquesta imatge:


Editor del Diari FOLL de Vilanova i la Geltrú


Què et sembla? Aquest imatge tindria semblances amb la persona t'imagines que ostenta el càrrec de redactor en cap del Diari Foll?

Deixa el teu comentari!


I s'obretot, us convidem a ajustar els vostres auriculars, endinsar-vos en el primer capítol de Nadie espera nada [DE NOSOTRAS], i deixar que la Fab i la Redriding us guiïn a través del teixit de la vida cultural, política i social de Vilanova i la Geltrú. És molt més que un podcast; és una oportunitat d'immergir-se en la identitat autèntica d'aquesta comunitat apassionada de la que formem part.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris