Vilanova impulsa el projecte “Carnaval en pau” per acollir persones de Barcelona

El programa fa possible que durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú, milers de persones surtin de la primera corona metropolitana i siguin acollits per famílies vilanovines.

El programa fa possible que durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú, milers de persones surtin de la primera corona metropolitana i siguin acollits per famílies vilanovines.L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, lidera el projecte "Carnaval en Pau" amb l'objectiu d'oferir refugi a habitants de Barcelona. Col·laborant amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, insta les famílies de Vilanova a unir-se a aquesta iniciativa, permetent que durant el Carnaval, milers de persones abandonin la primera corona metropolitana per ser acollides per famílies vilanovines.

El programa, concebut per millorar la convivència i l'educació intercultural, està a la recerca de voluntaris disposats a oferir el seu temps, entusiasme i solidaritat. A través d'aquesta iniciativa, es promou la col·laboració comunitària amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels participants. Una oportunitat única per construir vincles i fomentar la diversitat durant aquesta celebració carnavalesca a Vilanova i la Geltrú.

L'organització destaca que la participació en "Carnaval en Pau" no només és una oportunitat per gaudir d'una celebració cultural diferent, sinó també per fomentar la comprensió mútua i l'acceptació. El compromís de les famílies vilanovines reflecteix un esperit comunitari vibrant, contribuint al teixit social de la ciutat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris