Ad Code

Responsive Advertisement

Neix la primera bandera low-cost de les comparses de Vilanova

 El col·lectiu Tecnoturuta prescindirà de xaranga i de caramels per fer assequible el Carnaval a tothom.


Silent Disco Adventure Tour a Edinburg, font d'inspiració de la Comparsa Silenciosa
Silent Disco Adventure Tour a Edinburg, font d'inspiració de la Comparsa Silenciosa


La dificultat d'aconseguir una xaranga en condicions i l'elevat preu d'aquestes ha dut a l'associació Tecnoturuta a reinventar les passades de comparses. Els membres de l'associació, enginyers en telecomunicacions, crearan una xarxa wifi mòbil privada que els acompanyarà tota l'estona. Les dues antenes seran la pròpia bandera, i un tricicle elèctric que es situarà al final de la comparsa i des d'on punxarà el dj. Els components d'aquesta comparsa aniran equipats amb auriculars inalàmbrics per no perdre's les cançons que acostumen a sonar el diumenge de carnaval.



Posa't els cascos i salta al so del Turuta

D'aquesta manera les úniques persones que ballaran al ritme de la música seran els membres de la bandera.


"Em volgut dur al carnaval de la nostra ciutat les famoses 'silent disco'", explica l'Alejandro Gado, el president de l'entitat.


La idea d'una comparsa insonora ha sigut molt ben rebuda per la veïna de la Unió i la de Can Trajo que, juntament amb el veí de Sant Cristòfol, han organitzat la plataforma Vilanova Silenciosa, i han organitzat un crowdfunding per reduir els costos de la creació d'aquesta xarxa wifi privada mobil.



Cigrons en comptes de caramels


Per altre banda, per reduir el cost dels caramels però per seguir amb la línia eco del Carnaval de Vilanova, aquesta bandera llançarà cigrons i crispetes de colors.



Carnaval Essencial

Aquest són tots els articles relacionats amb el Carnaval 2022:



Telegram
Subscriu-te al nostre canal Foll

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris