Ad Code

Responsive Advertisement

El nou parc comercial de Vilanova tindrà un autocine

Al llarg de la Ronda Ibèrica es disposaran pantalles on es projectaran els tràilers de les pel·lícules que es podran veure al nou Autocinema Griffi.




El cinema drive-in és una forma de cinema, la qual permet veure pel·lícules des de la privadesa i comoditat d'un automòbil i consisteix en una gran pantalla a l'aire lliure, un projector de cinema, un bar cafeteria i una gran àrea d'estacionament per a automòbils.



La història dels autocinemes

El 6 de 1933, es va inaugurar a Camden el primer autocinema de la història, amb un cartell amb lletres gegantes, el qual indicava: "Tota la família és benvinguda, sense importar com siguin de sorollosos els nens".

A la dècada dels 90, les grans propietats en les quals se situaven els autocinemes van anar encarint-se, és per això que es va decidir que les projeccions es duguessin a terme només a l'estiu. L'adaptació a aquest nou horari i l'aparició de les televisions en color, els reproductors de vídeo i el lloguer de pel·lícules de vídeo va conduir a la total disminució de la popularitat d'aquests.

Però durant la pandèmia de COVID-19, els autocinemes es van convertir en una alternativa als cinemes convencionals i van patir un augment inesperat d'assistència als Estats Units i a diversos països del món, ja que podien operar gràcies a les poques aglomeracions que generen i al fet que les pel·lícules es projectin a l'aire lliure. A causa d'això, en moltes regions on l'ús de l'autocinema ja havia disminuït i, fins i tot, desaparegut, es va recuperar l'activitat.




Autocinema Griffi

Abans de la campanya de Nadal de 2022 està previst que obri portes el nou parc comercial de Vilanova i la Geltrú, al polígon de la Masia d'en Barreres. Amb el nom “Parc comercial Vilanova”, l'espai de mitjanes superfícies inclourà un total de 22 operadors, 17 dels quals seran locals comercials, i la resta seran de restauració, esports i oci.



Un dels espais dels que disposarà el Parc Comercial Vilanova serà l'Autocinema Griffi, que agafa el nom de l'antiga fàbrica de ciment que hi havia en aquest lloc. Aquest disposarà d'una pantalla de grans dimensions, espai per 60 cotxes, i sensació de so envoltant des de qualsevol punt de l'espai.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris