Ad Code

Responsive Advertisement

Deliri animalista per Ribes Roges

Els propietaris d'iguanes i de hàmsters també s'han apuntat a la demanda dels gossos per tenir la seva parcel·la de sorra a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.


Iguana a la Pasifae de la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú


El Corriol: L'inici de la paranoia.

Amb l'arribada del ja famós Corriol Camanegre a Vilanova i la Geltrú, els propietaris de gossos van veure retallats els seus drets, de forma fulminant, en no poder fer ús d'una part d'1 de les 8 platges del municipi.

A l'article "Vilanova sense platges per culpa d'un ocellot", s'explica que els propietaris de gossos de la ciutat (incloent-hi també els Yorkshires i Chihuahues) creuen que el sistema litoral és un lloc de trobada i d'esbargiment com un pipican qualsevol; i aquest fet és el que ha provocat malestar a una part d'aquesta comunitat gossaire de la ciutat.


La Conspiració del Corriol

A partir d'aquí apareix una de les teories conspiranoiques vilanovines dels últims temps, on s'intenta acreditar la inexistència d'aquesta espècies protegida a través de diferents postulats.

Explicats de forma extensa a "El Corriol Camanegre no existeix", els més significatius són tractar aquesta au de feixista per venir a nidificar a un espai sense tenir en compte als gossos, argumentar que els gossos no són depredadors, o que els corriols no tenen dret a anidar a Ribes Roges perquè és una platja feta per als humans.




L'èxtasi animalista

En aquest punt la comunitat gossaire s'organitza creant una plataforma que, tot i parlar de "convivència digna entre persones i animals", en el seu nom només fa referència als gossos: Espai Gos VNG.

I al mateix temps, animalistes protectors dels escarabats que es mengen les palmeres també s'organitzen i fan demanda pública per reservar un espai a Ribes Roges pels Morruts de les Palmeres. Unes palmeres d'esbarjo que no estiguin tractades i on els propietaris d'aquests coleòpters polífags els puguin passejar amb tranquil·litat.

Plataforma Morrut de les palmeres de Vilanova i la Geltrú

Frenesia als Pressupostos Participatius

La última etapa d'aquest deliri arriba amb la posada en marxa dels pressupostos participatiu 2021 de l'Ajuntament de Vilanova on, tot i no complir amb les condicions bàsiques, la comunitat gossaire fa demanda d'un espai a la platja per als gossos.

I acte seguit els qui tenen iguanes i hàmsters a casa també fan la seva demanda de parcel·lació de la platja de Ribes Roges:



Pressupostos participatius 2021 Vilanova i la Geltrú




Haurem de posar tanques a la platja per privatitzar-les pels diferents col·lectius?

Quant tardarà el col·lectiu d'afectats de la Ronda Ibèrica en exigir aparcar el cotxe al costat de la tovallola?

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris