Ad Code

Responsive Advertisement

El Corriol. Qui és aquest pajaru?

El FOLL parroquial

n. 1

Estrenem el tant esperat newsletter vilanoví El FOLL parroquial. El butlletí que rebràs exclusivament al teu mail de forma aperiòdica, tractant temàtiques gens rellevants de Vilanova i la Geltrú.



El periodista i editor Frank Befa ha recopilat per a tu tots els articles generats arran de l'esperada arribada del sr. Corriol a la platja de Ribes Roges:

Com l'arribada d'un famós indiano, aquest ocellet de boi 16 centimetres ha revolucionat la nostra tranquila vila.

Qui és? Per què vol anidar en un torrent? No li molesten els sorolls dels Xiringuitos?

Fins que no ens concedeixi una entrevista no en traurem l'entrellat. Mentrestant, l'administració prohibeix, i les persones propietàries d'animals de companyia han alçat la seva veu per posar en dubte l'existència d'aquesta ocell, o per reclamar també un tros de platja de Ribes Roges.

Passi i llegeixi. Però vagi amb compte, que el que estem vivint a la ciutat pot ferir sensibilitats.

Frank Befa

Redactor en cap



📰 El FOLL parroquial n1. 📰


Vilanova sense platges per culpa d'un ocellot

L'ocupació d'una part de la platja de Ribes Roges, per part del Corriol Camanegre, ha provocat que milers de gossos no puguin fer ús d'una part de les 8 platges que hi ha a la ciutat.


Les 8 teories conspiranoiques de Vilanova


El Corriol Camanegre no existeix

Algú ha vist el Corriol? En directe, 'in situ', no en una fotografia. Quants n'hi han? On aniden? Han de fer servir tota la platja de Ribes Roges? Per què estan protegits?


Deliri animalista per Ribes Roges

Els propietaris d'iguanes i de hàmsters també s'han apuntat a la demanda dels gossos per tenir la seva parcel·la de sorra a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.





Subscriu-te al FOLL 👇👇👇



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris