No visitis Vilanova i la Geltrú (la Geltrú medieval)

L'origen d'aquesta ciutat és el feu de la Geltrú, documentat al s.X, passejar-hi és arriscat i es recomana fer-ho en grup i sense ostentar, sobretot a partir de mitjanit.   


Després de que la platja de Ribes Roges hagi estat considerada una de les millors platges del litoral català pel National Geographic, i sota l'amenaça de la gentrificació que viu la ciutat degut al turisme, des de la redacció del Diari Foll hem buscat les pitjors recomanacions a Google Maps de diferents llocs de Vilanova i la Geltrú.

Seguint la línia de Turisme Vilanova, hem dividit la ciutat en 4 parts: La façana marítimala Rambla i el centrula Vilanova Vella, i la Geltrú; que seran 4 publicacions diferents de les properes setmanes.

Cada espai, té un enllaç directe a Google Maps per tal de que hi puguis deixar tu també la teva ressenya, la pitjor valoració que hi hem trobat, i de pas alguna notícia que n'haguem fet (autobombo sempre).


Què no cal visitar del barri de la Geltrú?


carrer de la unió

A sota hi ha un torrent, i a sobre torrats


Peixateria Vella

Abans hi havien peixos, i ara falcons


Castell de La Geltrú

Li diuen castell, però no té fossat ni cocodrils


Santa Maria de la Geltrú

Sembla ser que a dins hi ha una obra d'art barroca molt important, llàstima que el retaule de l'altar major no la deixa veure.


Plaça de l'Assumpció

Aparcament gratuït


plaça dels Lledoners

Sang, vòmits, pixum i alcohol


Il·luminació diürna a la Geltrú per a una major seguretat ciutadana



㋡ La Font Xica

Aquesta era una font que hi havia al carrer dels Arengaders, però amb les obres va "desaparèixer". Tothom sap qui la té a casa seva, però ningú aixeca la manta.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris