Ad Code

Responsive Advertisement

Il·luminació diürna a la Geltrú per a una major seguretat ciutadana

La Geltrú mantindrà els llums oberts durant tot el dia per crear un entorn més segur i confortable als carrers del barri.



L'Ajuntament ha començat a aplicar avui una nova mesura destinada a millorar la seguretat i el benestar dels ciutadans. Amb l'objectiu de crear un entorn més segur i confortable als carrers del barri de la Geltrú, s'ha decidit mantenir els llums dels carrers encesos durant les hores diürnes.

Aquesta iniciativa respon a les inquietuds expressades pel veïnat del barri, que havia demanat una major presència de llum per combatre la sensació d'inseguretat i millorar la visibilitat. En resposta a aquesta crida a la seguretat ciutadana, l'Ajuntament ha decidit mantenir els llums oberts durant tot el dia, amb l'esperança que aquesta mesura no només fomenti la seguretat, sinó que també contribueixi a revitalitzar l'espai públic.




La regidora de Plans d'Actuació als Barris, Iolanda Sànchez, ha afirmat: "La nostra prioritat és sempre la seguretat i el benestar dels ciutadans. Amb aquesta nova mesura, volem crear un ambient més tranquil i acollidor als carrers del barri, afavorint la mobilitat i l'ús de l'espai públic en qualsevol moment del dia."

L'Ajuntament està en contacte amb els experts en il·luminació per assegurar-se que els llums es mantinguin de manera eficient i sostenible, evitant alhora llums excessius que podrien pertorbar els veïns.




"Cal fomentar la convivència als barris i aplicar les millores necessàries a l'espai públic per fer-lo més segur (per exemple, amb més i millor enllumenat públic)" explicava Juan Luis Ruiz en en l'edició de gener dels Diàlegs x VNG.

Amb aquesta mesura de llums enceses durant tot el dia forma part del Pla Integral de Seguretat impulsat pel PSC, amb la intenció de promoure la sensació de seguretat i col·laborar en la creació d'un entorn més agradable i vibrant per als ciutadans de la Geltrú.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris