L'alcalde accidental de Vilanova perd les claus de l'ajuntament

Els tècnics municipals no han pogut accedir-hi fins a quarts de 10 del matí 


Mentre en Juan Luis Ruiz s'està provant polos i mocassins per rebre la Copa Amèrica de Vela, aquesta setmana és el sr. Alfredo Villa l'alcalde de Vilanova i la Geltrú. Però avui, en un gir inesperat dels esdeveniments, l'Alcalde accidental s'ha trobat en una situació bastant insòlita. Aquest matí, en arribar a les portes de l'ajuntament, s'ha adonat que no duia les claus a la butxaca, trobant-se en una posició compromesa. Les circumstàncies exactes d'aquest incident són encara desconegudes.

Amb les claus perdudes, Alfredo Villa s'ha vist obligat en un primer moment a esperar a les portes de l'ajuntament, sense poder accedir al seu lloc de treball. "Algú té una còpia?" ha preguntat desorientat als tècnics municipals, que començaven a agrupar-se a l'entrada del consistori. Per la seva banda, aquests han hagut de suspendre's algunes de les reunions programades per al dia i començar la jornada laboral al bar La Carpeta, convertint-lo en unes oficines temporals.

La situació ha cridat l'atenció dels vianants, que han sigut testimonis de la frustració visible de l'Alcalde mentre intentava enfilar-se fins al balcó de l'ajuntament per un baixant d'aigua.
En veure que no podia accedir-hi, el sr. Villa ha començat a desmuntar parcialment el pom de la porta. Armat amb unes pinces i un filferro que duia a la butxaca, ha provat de burxar les peces internes del mecanisme de tancament.

Però en veure's sense més recursos, envoltat ja per un nombrós grup d'espectadors sota les voltes de la plaça de la Vila, ha decidit agafar el telèfon i fer una trucada de socors. Els assistents pensaven que trucava a en Juan Luis Ruiz, però en realitat ha trucat a l'Alfons Márquez, qui li ha explicat que sota la catifa de l'entrada de l'ajuntament hi ha una còpia de les claus.

A quarts de 10 s'ha restablert la normalitat dins la casa consistorial, seguint amb la incògnita de saber on són les claus de l'ajuntament extraviades.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris