Ad Code

Responsive Advertisement

Les pluges del cap de setmana salven la Companyia d'aigües de la bancarrota

Els treballadors de l'empresa portaven mesos en ERTE degut a la sequera


Les pluges que aquest cap de setmana han envaït tot el país han acabat sent un veritable salvavides per a la Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú. Després de mesos de preocupació i incertesa degut a l'estat d'excepcionalitat per la sequera, el gerent i treballadors poden respirar alleujats ja que les precipitacions han evitat el tancament imminent de l'empresa.

La manca de pluges i les condicions climàtiques adverses havien posat en risc l'operativitat de la Companyia d'Aigües, que ja s'havia declarat en suspensió de pagaments. No obstant això, les pluges abundants i ben rebudes durant el cap de setmana han canviat el panorama de manera significativa.

El gerent de l'empresa ha expressat el seu agraïment per aquest gir inesperat del temps. "El canvi climatològic ha sigut una benedicció per a nosaltres", ha explicat. "Aquesta oportuna presència de pluges ens permetrà continuar garantint el subministrament d'aigua fresca i de qualitat als nostres clients."

L'efecte positiu de les pluges no només ha impactat al personal de l'empresa, sinó també als veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú, que han demostrat el seu suport a la Companyia augmentant el consum d'aigua fins a gairebé el doble.

Per la seva banda, Alfredo Villa, alcalde accidental de la ciutat, ha expressat la seva alegria per les recents pluges perquè "han salvat l'empresa d'aigües local, oferint una nova oportunitat per a la seva continuïtat i creixement, i perquè amb l'augment del nivell del mar permetran que la Copa Amèrica de Vela es desenvolupi amb totals garanties".

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris