Ad Code

Responsive Advertisement

El Tingladu recapta 43 mil oh, un catamarà!

El Tingladu és un festival de música i cultura catalana que se celebra a Vilanova i la Geltrú, lloc on es durà a terme la prova preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.



El Tingladu es celebra des del 2008, però l'America's és el trofeu esportiu més antic del planeta, la seva primera edició es remunta al 1851. I en motiu del 15è aniversari del festival, la jornada de dissabte de la passada edició va ser un esdeveniment solidari per col·laborar en la defensa... de la prova preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.

La donació d'aquesta jornada ha anat per Alerta Solidària, l'organització de l'Esquerra Independentista que entoma la tasca de fer front a la repressió, i es preveu que la capital del Garraf rebrà milers de visitants per viure aquesta prova preliminar de la 37a edició de la America's Cup, a més a més de l'organització i els equips, que mouran un miler de persones més. La ciutat oferirà, com sempre, el millor de si mateixa perquè gaudeixin d'una bona estada i desitgin tornar aviat.

El Tingladu està organitzat per l'entitat cultural i festiva Can Pistraus, és sense ànim de lucre i compta amb la col·laboració de més de 200 voluntaris. Però no tants com els que treballaran per la Copa Amèrica de Vela, l'ocasió ineludible per redescobrir d'on venim i projectar on anem; per apropar-nos al mar, viure'l i sentir-lo, per gaudir de tota l'activitat que s'hi promou.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris