No visitis Vilanova i la Geltrú (la Rambla)

A la Rambla principal de Vilanova i la Geltrú és on es concentra bona part de la vida lúdica, social i festiva de la ciutat. Un esport de risc es ramblejar-hi tot esquivant patinets i terrasses de bars i restaurants.


Després de que la platja de Ribes Roges hagi estat considerada una de les millors platges del litoral català pel National Geographic, i sota l'amenaça de la gentrificació que viu la ciutat degut al turisme, des de la redacció del Diari Foll hem buscat les pitjors recomanacions a Google Maps de diferents llocs de Vilanova i la Geltrú.

Seguint la línia de Turisme Vilanova, hem dividit la ciutat en 4 parts: La façana marítimala Rambla i el centrula Vilanova Vella, i la Geltrú; que seran 4 publicacions diferents de les properes setmanes.

Cada espai, té un enllaç directe a Google Maps per tal de que hi puguis deixar tu també la teva ressenya, la pitjor valoració que hi hem trobat, i de pas alguna notícia que n'haguem fet (autobombo sempre).


Què no cal visitar del centre de Vilanova i la Geltrú?


Can Pahissa

Un refugi climàtic al costat d'un refugi d'escombraries

La casa està bé, però les olors dels contenidors del costat i el soroll de la via del tren són insuportables.
Can Pahissa de Vilanova i la Geltrú


Museu del Ferrocarril

És la col·lecció de ferralla més gran de Catalunya, la majoria van arribar en estat de marxa i ara podrides amb capes de pintura per sobre per a que no es vegui la deixadesa que té per sistema la direcció del museu. Inclòs les més recents com ara la 353 Talgo va entrar en funcionament i l'han deixat morir. Tenien el tren d'Alfons XIII mai han estat capaços d'evitar que es podris ara només en queda fusta i ferro. No val la pena anar a veure òxid i llençar els diners. Les locomotores de vapor que "funcionen" apenes poden moure's


És una enganyifa: els trens no funcionen!


Biblioteca Museu Victor Balaguer

La mòmia és molt petita!


Casa Renard (Can Magrinyà)

Un lloc on va viure un ballarí, i on diuen que hi viuen fantasmes.


Mercat del Centre

Només hi ha menjar. On se's vist un mercat amb tan poca varietat de productes?

Tot és molt car!


Plaça de la Vila

Una falsificació cubana


Teatre Principal

Molt antic i lleig

Les llotges no donen una visió correcta de l'escenari perquè no té forma semicircular. No agafeu llotja, o només veureu la meitat de l'escenari.

Vaig sortir amb una contractura muscular al coll després de veure una obra de teatre en una de les llotges laterals. Hi hauria d'haver servei de fisioteràpia.


Plaça de les Neus

La Verge de les Neus cridada a declarar per la sostracció d'un vinil a la seva plaça


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris