Ad Code

Responsive Advertisement

La Verge de les Neus cridada a declarar per la sostracció d'un vinil a la seva plaça


La patrona de Vilanova i la Geltrú és la testimoni principal amb la que l'ajuntament basarà la seva acusació


El passat 16 de febrer, el Servei Català de la Salut va instal·lar a la plaça de les Neus un vinil amb la campanya “No el deixis caure en el pou del suïcidi”, que es fa a 90 punts de Catalunya.



Aquesta campanya de prevenció del suïcidi està inclosa dins de les línies i accions prioritàries definides al Pla Estratègic del Pla Director de Salut Mental i Addiccions per als propers anys, i se centra a impulsar estratègies de promoció de la conscienciació social i la prevenció de la conducta suïcida.

Avui 19 de febrer, coincidint amb el canvi de circulació al carrer Puigcerdà, l'ajuntament ha denunciat per xarxes socials que «el vinil ha estat arrencat per algú en clara actitud incívica i ha quedat tan malmès que no permet reposar-lo



Cerca de testimonis

Aquesta tarda la Mare de Déu de les Neus ha estat citada a declarar a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra com a testimoni clau del succés, on encara hi està prestant declaració.


Si la neu immaculada
fou catifa a vostres peus;
vulgueu ser nostra Advocada,
Verge Santa de les Neus.


Des d'aquesta redacció seguim expectants a l'evolució dels fets, desconeixem encara si hi han indicis de qui podria ser la persones (o persones) que han perpetrat aquesta acció. Com tampoc si la nostra patrona pot haver-lo identificat amb precisió, ni si en aquests moment participa ja en una roda de reconeixement.

Seguirem fent guàrdia a la porta de la comissaria per poder-la entrevistar.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris