Ad Code

Responsive Advertisement

Alerta! Nous canvis en la circulació a Vilanova: aquí te'ls expliquem tots

En la cerca de generar nous fluxos de circulació el dilluns 19 de febrer es realitzaran alguns canvis en la mobilitat a la carretera general


En la cerca de generar nous fluxos de circulació el dilluns 19 de febrer es realitzaran alguns canvis en la mobilitat a la carretera general



Amb l'objectiu de descongestionar el trànsit de la carretera, es proposa generar un bypass per accedir al centre de la ciutat en sentit Tarragona. Si t'has llegit la notícia de l'ajuntament més de 3 vegades i segueixes sense entendre-la, aqui et resumim els canvis:

1. Ja no es podrà circular pel carrer de can Gatell, excepte guals i, de forma implícita, els cotxes que vagin a recollir l'alumnat de dansa.

2. A l'avinguda Garraf, des de la cantonada on hi havia Can Pistraus, allà a les cuines Novelty, es podrà circular fins l'aparcament de darrera les Tereses. Altrament conegut com el de Tetuan.

De moment encara no es pot creuar la rambla pel Punto Roma, o el Tiger pels més joves; i si arribes en aquest cul de sac, hauràs de pujar amunt, direcció plaça de la vila, per tombar a la dreta pel carrer que ve de l'ambulatori o pel del darrera de l'ajuntament.

3. A la Guàrdia Civil, si vens des dels Blocs de l'Olià (ara Red Bar), no podràs tombar a l'esquerra cap al Neapolis.

4. I si surts del Neapolis, cap a la 1a rotonda de Vilanova, no podràs creuar la carretera per anar direcció Cubelles o per pujar cap a l'antic camp de futbol, excepte si ets la benemèrita, evidentment.
Hauràs de tombar a la dreta i anar cap a la rotonda del red Bar, la dels pisos de la RENFE.

5. Al carrer del darrera del Neapolis no s'hi podrà accedir des de la carretera, sinó des del carrer que puja des del Tarannà, aquell espècimen de centre comercial entre el Sabeco, la RENFE i l'UPC.


Altres afectacions temporals al trànsit

Ja que hi som, per un arreglo del clavegueram, entre el 19 i el 23 de febrer, no es podrà circular per la ronda Europa des del Comerco fins a l'Eurocenter, i el trànsit es desviarà pel costat de l'Aki (o Leroy Merlín). Tanqueu bé les portes i finestres.



Traducció nomenclator oficial - col·loquial 

  • Rambla transversal = la carretera
  • Carrer de Puigcerdà = carrer de can Gatell
  • Carrer de Codonyat = carrer de l'Il Forno
  • Carrer dels escolapis = carrer del Sinatra fins darrere l'Amparu
  • Carrer de Tetuan = amb la mania de canviar de nom als carrers a cada cruïlla, aquest és el carrer de l'Il Forno des del Papi fins la Rambla.
  • cruïlla de l'Esperança = és un "gazapo" que ha escrit l'equip de comunicació per veure si estàvem atents. Això és la rotonda de la Guàrdia Civil
  • Avinguda d'Eduard Toldrà = la carretera des de la guàrdia civil fins a Roquetes.
  • rambla de l'Exposició = el carrer del restaurant la Nau, el que passa per davant la nova UPC.
  • carrer de Joan Ricart = carrer amagat entre l'avinguda del Garraf i la carretera, que surt de darrere la Guàrdia Civil i acaba darrere del Red Bar (més o menys)
  • Carrer de les Roquetes = aquell carrer del costat del descampat de les atraccions.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris