Ad Code

Responsive Advertisement

Talen un centenar d'arbres per plantar-hi avets de plàstic

L'ajuntament repoblarà la rambla Samà amb arbres de Nadal de plàstic ja que és l'espècie més resistent a la sequera


L'ajuntament repoblarà la rambla Samà amb arbres de Nadal de plàstic ja que és l'espècie més resistent a la sequera


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha començat aquesta setmana la tala de 94 arbres situats a la Rambla Nova, la de Salvador Samà, una de les artèries principals de la ciutat. Es tracta d'oms en un avançat estat de putrefacció i que seran substituïts per espècies més resistents a la sequera, com l'avet artificial Melbourne Speeed o l'arbre de de Nadal London Christmas. També està previst plantar el Helsinky Verd, el Frosty Nevat o el típic avet nadalenc amb pinyes i fruits vermells, amb la intenció última de donar "ombra i vistositat a la rambla", segons els responsables municipals. La previsió és que tota la renovació s'allargui al voltant de tres setmanes.


La tala s'ha iniciat per la part nord de la rambla, i a mesura que avanci, es retiraran els troncs i s'iniciarà el replantat. El responsable de Jardineria detalla que s'han triat espècies que ja han donat bon resultat a altres punts de la ciutat, que no necessiten massa aigua i que agafen pocs fongs, com l'arbre de Nadal de la plaça de les Neus.


Arbre de Nadal a la plaça de les Neus de VNG


Canvi en l'enllumenat de la rambla de l'esclavista Samà

Aprofitant el repoblament d'arbres de la rambla Nova, també es realitzarà un canvi en l'enllumenat de la mateixa via; eliminant els típics fanals i carregant els arbres de Nadal amb leds de diferents colors que facin pampallugues.

Amb aquesta acció, l'ajuntament vol compensar la disminució exagerada de clientela que han patit els comerços d'aquest carrer degut a la implantació del carril bici, tot esperant que les llumetes facin de reclam cap als seus negocis.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris