El Primer Alcalde de Vilanova promociona el Pride a la Ciutat

El Pride 2024 a Vilanova i la Geltrú


Vilanova i la Geltrú celebra el primer de molts Pride anteriors. La festa inclou DJ, xou drag, pregó i photocall a la plaça de les Neus.



Aquest dissabte, Vilanova i la Geltrú serà l'escenari d'un vibrant esdeveniment Pride a la Plaça de les Neus, gràcies al suport i la presència del primer alcalde de la història de la ciutat. Aquest acte, que celebra i reivindica els drets LGBTQ+, ha estat possible gràcies al compromís del govern municipal.

L'esdeveniment començarà a les 18:00 h amb una sessió del DJ Jan The Juniper, que animarà l'ambient amb la seva música. A les 19:00 h, l'espectacle dragqueen captivarà els assistents amb un xou ple d'energia, que s'allargarà fins a les 20:45 h, quan es llegirà el pregó. En acabar el manifest a mans de Miss Mars, Juan Luis Ruiz, el primer alcalde de la Vila Nova, llegirà la Carta Pobla que el rei Jaume I li lliurà fa 750 anys.


Per acabar, les assistents podran gaudir d'un photocall amb les dragqueens i el primer alcalde de la vila, una oportunitat perfecta per a capturar records de la jornada. 


La Plaça de les Neus es transformarà en un espai de festa, alegria i reivindicació, reafirmant el compromís d'anys de la comunitat local amb els drets humans, la igualtat i la visibilitat LGBTQ+.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris